Muntatge amb una imatge de diversos periodistes de la Cope durant la narració del Barça – Nàpols. A la cantonada superior esquerra, una emoticona amb cara d'enuig

[VÍDEO]: Desolació a la Cope amb el 3-1 del Barça contra el Nàpols

Rostres seriosos als estudis centrals de Cope després de l'últim gol de Lewandowski

La brillant classificació del Barça per als quarts de final de la Champions League va deixar algunes escenes entranyables als mitjans de comunicació nacionals. I en especial va trucar a molts aficionats que estaven seguint el partit i comentant-ho a través de les xarxes socials, la reacció als estudis centrals de Cope al programa ''Temps de Joc'' i que va transcendir després d'acabar-se el matx.

El definitiu tant de l'ariet polonès Robert Lewandowski va caure com un gerro d'aigua freda als estudis de Cope, i que alguns usuaris van arribar a qualificar l'escena com de funeral, ja que es va veure una escena de silenci i cares serioses entre les quals destaquen el conductor del programa, Paco González, i el director d'''El Partidazo de Cope'', Juanma Castaño. Els dos periodistes no van amagar la cara d'estupor i enuig mentre als estudis centrals de la cadena retrunyia la narració del gol per part del periodista que cobreix els partits del Barça, el veterà Manolo Oliveros.

L'escena de tots els integrants del programa es va fer, ràpidament, viral i les reaccions de desaprovació no es van fer esperar. Eren molts els que comparaven les reaccions efusives quan el Madrid va anotar els gols contra el Leipzig en la seva eliminatòria de vuitens amb la serietat i l'atordiment que va acabar provocant als periodistes presents el gol de Lewandowski que segellava la classificació del Barça per als quarts de final de la Champions.

Pedro Martí, ja va criticar la repetició del penal del Barça a Balaídos

Els posicionaments dels pesos pesants de Cope contra el FC Barcelona han estat una tònica habitual. El més recent va ser quan l'expert arbitral del mateix programa, Pedro Martín, va criticar el fet que el penal que va haver de repetir Lewandowski a Balaídos davant el Celta de Vigo i que va acabar donant la victòria al Barça (1-2) es va haver de repetir perquè segons el periodista, molt molest pels esdeveniments , va reclamar que el gol del davanter polonès no va haver de pujar al marcador ja que va reclamar que abans de xutar alguns jugadors havien trepitjat l'àrea.

Les mostres de desafecció cap al FC Barcelona per part d'alguns mitjans de Madrid són constants, ja que a l'esdevingut a Cope ia les seves crítiques al Barça, també se n'han de sumar altres com La Razón criticant Piqué per recordar-se només de Sergi Roberto al partit contra el Nàpols. Aquestes i moltes altres són clares mostres de com des de la capital no es mira amb els mateixos ulls allò que fan a Europa els diferents representants de la Lliga espanyola.