Muntatge amb una imatge de l'Estadi Olímpic Lluís Companys ia la cantonada superior dreta, dins d'un cercle i difuminat, el futbolistes referenciat a la notícia

A cost 0: L'opció del Barça per tenir suplent a l'eix de la defensa

El Barça es fixa en un jugador d'equip Champions

El FC Barcelona sap que ha de reforçar diferents línies del camp per a la campanya següent, i una és la de la defensa. Amb la molt probable marxa de defensors com Koundé, que té un alt valor de mercat i que al Barça li convé la necessitat de fer caixa ràpid , i de Marcos Alonso que malgrat les lesions no compta amb la confiança de la parcel·la tècnica, al Barça li urgeix l'arribada d'un altre defensa.

I l'entitat culer segueix molt de prop les evolucions del mercat de fitxatges per tal de temptejar algunes opcions que puguin ser de qualitat i a cost pràcticament 0.

L'explosió de Cubarsí

Una de les grans notícies per al Barça aquest any han estat les aparicions de jugadors molt joves del planter, i que han aportat un rendiment superlatiu a l'equip al terreny de joc. Tant Lamine Yamal en parcel·la ofensiva com Pau Cubarsí a l'eix de la defensa han fet que l'aficionat del Barça es pugui il·lusionar, sabedors que tenen dos actius de molt futur al seu equip.

Cubarsí ha cridat l'atenció per la seva solidesa defensiva, jugant de central esquerrà sent dretà, i la seva gran sortida de pilota sabent dividir molt bé a la primera passada de l'equip en construcció de jugada. Avui dia, Cubarsí ja s'ha fet un titular indiscutible a la defensa culer fent parella amb un dels capitans de l'equip com és Araujo . Però tot i així, el quadre de què dirigeix Xavi Hernández sap que té poques opcions de rotacions en aquesta posició.

A més, cal tenir en compte la possible sortida de Jules Koundé, amb qui el Barça pretén fer caixa. A tot això, cal afegir-hi l'absència per lesió d'un lateral esquerre amb la lesió de Balde i la baixa perllongada de Marcos Alonso que ha obligat Cancelo a jugar a cama canviada diversos partits.

Mario Hermoso es postula com a clar candidat

I en aquesta necessitat de trobar un jugador que pugui jugar com a comodí tant de central esquerre com lateral es troba el matalasser Mario Hermoso. El futbolista madrileny es troba en el seu darrer any de contracte i la no renovació amb els matalassers ha encès les alarmes a Can Barça.

Mario Hermoso - Welcome to Barcelona? 2024 - Skills, Tackles & Passes | HD

L'entitat culer segueix molt de prop l'evolució del mercat i, en especial, de Mario Hermoso que amb una experiència sobrada a la lliga podria recalar el Barça a cost 0. Hermoso encaixaria perfectament en l'estil de joc del Barça, amb gran desplegament ofensiu quan juga de lateral i, al seu torn , amb grans dots a la sortida de pilota i el joc aeri quan juga de central.

Tots aquests aspectes converteixen Mario Hermoso com un dels candidats clars a poder aterrar l'any que ve a Barcelona, precisament quan el quadre blaugrana necessita fitxatges a baix cost i sortides que li permetin fer caixa.