Mario Hermoso i Joan Laporta

El club milionari que apareix entre Atlètic, Barça i Mario Hermoso

Hermoso es podria veure temptat per un club de la Premier

El defensa de l'Atlètic de Madrid, Mario Hermoso, acaba contracte aquesta temporada amb els matalassers, i que el club segueix negociant la seva extensió fins a la temporada 2027/2028. El futbolista madrileny ha disputat 23 partits a la seva 5a temporada amb l'equip del Cholo Simeone. La seva polivalència, podent jugar tant de lateral com de central esquerrà, i el seu gran desplegament ofensiu equilibrat amb un bon balanç en defensa ho fan un jugador molt complet i madur als 28 anys.

El futbolista madrileny és un dels fixos a l'onze i el club sap de les expectatives que ha generat altres clubs, en un jugador que té una fitxa elevada i que puja als 4'5 milions nets per any.

La possible arribada al Barça

Són molts els rumors que s'han donat les últimes setmanes sobre el gran interès que tindria el Barça a incorporar Hermoso la propera campanya. Seria un relleu de garanties al lateral per a Alejandro Balde, ja que Marcos Alonso no compta en els plans de la secretaria tècnica , alhora que una bona solució a l'eix de la defensa sabent que Íñigo Martínez es trobaria a la rampa de sortida del club. La seva arribada a un cost molt baix unit a les expectatives de l'alt rendiment que pot oferir al futur entrenador del Barça, ha seduït la secretaria tècnica que comanda Deco.

Mario Hermoso | Skills and Goals | Highlights

La irrupció de l'Aston Villa

Però els plans de Can Barça es poden veure dinamitats amb l'oferta que hauria fet l'Aston Villa, actualment quart a la Premier i en posicions Champions, que podria interferir amb els plans que té el club que presideix Joan Laporta. Els d'Unai Emery valoren com una gran opció la incorporació de Hermoso a l'equip, on podria acoblar-se a la perfecció en un lateral esquerre on tindria la competència del francès i exblaugrana Digne , o bé en una defensa de 3 centrals amb què juga l'equip tècnic espanyol, sent una opció a la posició que acostuma a ocupar l'internacional Pau Torres.

En aquest sentit, Emery acostuma a jugar amb una defensa de 5 i amb dos carrilers, un sistema de joc que també ha utilitzat de vegades el Cholo Simeone a l'Atlètic, i on Hermoso sempre ha demostrat acoblar-se a les mil meravelles. La decisió sobre el seu futur més immediat la tindrà Hermoso, que haurà de dir si segueix a la lliga espanyola o prova l'oferta econòmica d'un equip Premier com és l'Aston Villa.