Possible fitxatge del Real Zaragoza amb l'escut i La Romareda de fons

El cinquè fitxatge del Real Zaragoza per a la temporada 2024/2025

Era un lateral dret molt cotitzat al mercat de Segona

El Reial Saragossa ha confirmat el seu cinquè fitxatge per a la temporada 2024/2025 amb la incorporació d'Iván Calero. Procedent del FC Cartagena, el lateral dretà de Parla arriba per reforçar la defensa de l'equip aragonès, signant un contracte que el vincula amb el club fins a 2027. Aquest moviment s'alinea amb l'estratègia del Saragossa de formar un planter competitiu que aspiri una vegada per sempre a l'ascens a Primera Divisió.

Estadi de futbol buit amb grades blaves i jugadors entrenant al camp.
La Romareda, nova destinació d'Iván Calero | Real Zaragoza

Iván Calero, de 29 anys, compta amb una dilatada trajectòria al futbol professional. Format a la pedrera de l'Atlètic de Madrid, Calero ha acumulat experiència en lligues com l'anglesa i la neerlandesa, a més del seu exercici a LaLiga Hypermotion, on ja suma 149 partits en les seves aventures a Cartagena, Alcorcón, Màlaga i Numància. A la temporada 2023/2024, va disputar 37 partits amb l''Efesé', anotant un gol i proporcionant quatre assistències, fet que demostra la seva capacitat tant defensiva com ofensiva.

El fitxatge d'Iván Calero pel Saragossa s'ha concretat per una xifra propera als 400.000 euros (300.000 i 100.000 més en variables). La seva arribada està dissenyada per enfortir el carril dret de l'equip, aportant velocitat, bon posicionament i habilitats ofensives. El madrileny és conegut per la seva capacitat per pujar a l'atac i la seva solidesa defensiva, cosa que el converteix en una peça valuosa per a l'esquema tàctic de l'entrenador Víctor Fernández.

El cinquè de la llista

Amb l'únic objectiu de l'ascens entre cella i cella, el d'Iván Calero és el cinquè fitxatge que anuncien de manera oficial al Reial Saragossa. El curs passat va quedar evident que hi havia diversos aspectes de l'equip a millorar per poder aspirar a lluitar pel tan anhelat retorn a Primera Divisió. I per això, aquest estiu s'han posat fil a l'agulla.

Estadi de futbol buit amb grades blanques i un camp de gespa verda sota un cel blau.
Cartagonova, estadi on Iván Calero ha meravellat les dues últimes temporades | FC Cartagena

Van arribar abans Mario Soberón (Eldenc), Joan Femenías (Levante), Gori Garcia (Espanyol B) i Dani Tasende (Villarreal B). I no hi ha dubte que encara falta algun fitxatge per emprendre's als despatxos de La Romareda. A l'àrea de les sortides, han marxat Guillem Naranjo (Lleida) i Fran Gámez (Eldenc), a més de tots els futbolistes que van jugar el curs passat a La Romareda sota la condició de cedits.

Es tornarà a produir la casualitat, a més, que s'enfrontarà al seu pare, Julián Calero, que serà el tècnic del Levante UD. Ell ha estat precisament el seu entrenador aquesta temporada al Cartagena.