Muntatge amb una imatge de futbolistes del Celta durant un partit ia l'esquerra una ombra negra d'home que representa el primer fitxatge de l'equip vigués per a la temporada 2024/2025

El Celta tanca el primer fitxatge per a la temporada 2024/2025: 10 milions d'euros

El club vigués té lligat a un dels millors centrals de la lliga

El Celta de Vigo està vivint una temporada molt complicada a la primera divisió del futbol espanyol. L'equip que comanda l'experimentat tècnic madrileny Rafa Benítez no té una de les seves millors campanyes. Els gallecs, tot i ser un equip molt competitiu, no troba en els resultats el premi a l'esforç que fan els futbolistes en el terreny de joc.

La balsàmica victòria a l'última jornada davant l'Almeria, per 1 gol a 0, fa que el quadre gallec agafi una mica d'oxigen i se situï amb 24 punts a la primera plaça que marca la salvació, i traient-li 5 punts al Cadis que és el primer equip a zona de descens a Segona Divisió, actual Lliga Hypermotion.

El central propietat de l'Athletic Club lligat per a la temporada que ve

Una de les posicions en què ha patit més el Celta de Vigo aquesta temporada és en la seva línia defensiva, ja que és el tercer equip més golejat de la categoria, només davant de Granada i Almeria que són els dos últims equips de la classificació. Un dels que se salva és Unai Núñez, actualment cedit per l'Athletic Club de Bilbao.

𝐈𝐍𝐒𝐈𝐃𝐄 𝟐𝟐/𝟐𝟑 #𝟗 📺 Las raíces gallegas de Unai Núñez | RC Celta

Segons informa el periodista Fabrizio Romano, l'acord entre tots dos clubs és total, i el quadre vigués abonarà 10 milions d'euros per fer-se de manera definitiva amb els serveis del central de Sestao. Romano confirma que el contracte d'Unai Núñez serà fins al juny del 2029.

Unai Núñez, un central de garanties

El central dretà, encara propietat de l'Athletic Club, destaca per la seva gran envergadura i poder aeri i que el converteixen en un central amb una gran solidesa defensiva, precisament una mica del que el Celta va molt necessitat aquest any. Amb el club vigués ha disputat 27 partits aquesta temporada, ha anotat 1 gol i ha participat en 3 accions que han acabat en gol, satisfer grans actuacions que l'avalen com una peça clau per al futur més immediat del conjunt vigués.

A l'Athletic Club tenia la fèrria competència de futbolistes indiscutibles com Aitor Paredes i Dani Vivian. Sens dubte, que la seva futura experiència en terres gallegues seran una oportunitat única perquè el central de 27 anys es pot consolidar i consolidar a primera divisió, comptant amb tots els minuts de joc que no va poder gaudir a l'Athletic.