Muntatge amb el Camp Nou de fons i en primer terme Josep Maria Bartomeu i Carles Pérez

Rebregada forta de Carles Pérez a Josep Maria Bartomeu per la gestió de la pedrera

Carles Pérez és actualment jugador del Celta de Vigo però no s'oblida del seu passat culer

Que Josep Maria Bartomeu és el pitjor President de la Història del Barça és una cosa que ningú no nega. Fins i tot Joan Gaspart, un altre desastre que va haver de suportar el Barça, va reconèixer que ell havia estat molt dolent com a president però en qualsevol cas el segon més dolent, en clara referència a Bartomeu. Al Barça li costa molt sortir del pou econòmic heretat de l'anterior Junta Directiva.

El de Bartomeu no només va ser un fiasco a nivell econòmic sinó també esportiu i social. Carles Pérez, exjugador culer, ho explica perfectament. Es va formar al planter del Barça i va arribar a debutar amb el primer equip durant l'època Bartomeu. A la temporada 2019/2020 va jugar en 10 partits però al mercat d'hivern va ser cedit a la Roma. Ell considera que hauria d'haver tingut més oportunitats, cosa que afortunadament ara ha canviat ja que són molts els futbolistes del planter que compten per a Xavi Hernández.

Tot i això alguns usuaris de Twitter no han comprat els arguments de Carles Pérez i li han deixat anar comentaris com aquests: "Home Carles , que no jugues ni a la Salernitana . Quins collons oportunitats" o "On juga Ara Carles Pérez? En el seu moment va sonar amb força".

Com va ser el pas de Carles Pérez pel Futbol Club Barcelona?

El pas de Carles Pérez pel FC Barcelona es va caracteritzar per ser breu però amb moments prometedors. El jove extrem va començar a la pedrera del club català i va progressar a través de les categories juvenils, destacant per les seves habilitats tècniques. El seu debut al primer equip del FC Barcelona va tenir lloc el 13 de febrer del 2019 en un partit de la Copa del Rei contra el València. Durant la temporada 2018-2019, sota la direcció d'Ernesto Valverde, Pérez va tenir algunes oportunitats al primer equip, on va mostrar detalls del seu talent.

Tot i això, la seva situació va canviar amb l'arribada de Ronald Koeman com a entrenador la temporada 2020-2021. Carles Pérez va veure reduït significativament el seu temps de joc i les seves oportunitats a l'equip principal. Davant d'aquesta falta de minuts, el Barcelona va optar per cedir-lo a l'AS Roma el gener del 2021, amb la intenció de donar-li més oportunitats de joc i experiència en una altra lliga. Finalment, a l'estiu del 2021, durant la presidència de Josep Maria Bartomeu, el Barcelona va prendre la decisió de vendre Carles Pérez de manera definitiva al club italià.