Joan Laporta entrevistat

Així és la perla del futbol mexicà que interessa el Barça

El Barça està en negociacions amb un equip mexicà per aconseguir una nova adquisició

El Barça i el seu equip d'scouting no s'aturen en la recerca de nous talents que puguin contribuir a una millora de la plantilla. En aquesta ocasió el jugador ullat és un lateral esquerre, molt jove i amb una gran projecció. Com que és un jugador que encara no ha sortit de Mèxic, podrien obtenir un preu relativament assequible per emportar-se'l. L'elegit seria Heriberto Jurado i actualment juga al Necaxa. No sabem fins a quin punt estan avançades les negociacions, però Laporta estaria pressionant perquè la signatura del contracte sigui abans que finalitzi la temporada. El marge de temps s'acaba, però l'oferta final ja estaria a les mans del jugador i el seu equip esperant resposta.

L'extrem esquerre és una de les prioritats del cos tècnic i busquen algú de confiança per reforçar la posició. De moment, el jove mexicà no arribaria al primer equip perquè Xavi prioritza algú amb experiència i agilitat. Tot i això, hauria estat l'entrenador del Barça Athletic, Rafa Márquez, qui va impulsar el nom de Jurado per a La Masia. Pel que sembla, el tècnic segueix la carrera del jove fa temps i creu que es pot guanyar un lloc al filial del Barça, i amb el temps, fins i tot podria arribar al primer equip. Però no són els únics perquè el Porto i l'Sporting de Portugal també són a la carrera pel jove.

Heriberto Jurado - The Future of Mexico! - 2023ᴴᴰ

La manca de liquiditat podria ser el gran problema per al fitxatge

En aquest fitxatge, l'entitat catalana continua tenint els problemes que ha tingut durant tot el mercat estival; manca de liquiditat. Encara no es tenen detalls de quina de les ofertes serà la que el jugador acabi acceptant, però el més probable és que ben aviat llueixi la samarreta d'algun equip europeu. Jurado ha disputat 44 partits a la Primera Divisió mexicana i ha estat convocat en diverses ocasions per a la selecció en categories menors.