Muntatge en què surt Aymeric Laporte al centre amb una rodona a baix a l'esquerra de la topada amb Vinicius, i una rodona a dalt a la dreta amb Vinicius Junior

Aymeric Laporte enfonsa Vinicius amb només 3 paraules

El central espanyol va tirar d'ironia per referir-se a la topada amb Vinicius

El partit entre Espanya i Brasil al Santiago Bernabéu començava amb un reclam d'acabar amb el racisme als estadis de futbol. Una proclama que el jugador del Reial Madrid, Vinicius Junior, ha anat fent bandera els darrers temps. Més enllà de les males conductes i les provocacions cap als rivals de l'extrem brasiler, Vinicius s'ha volgut vendre sempre com una víctima que pateix la persecució dels altres.

La realitat és que no hi ha partit on el davanter madridista no tingui una actitud d'irreverència ja sigui cap als jugadors rivals, l'afició o els àrbitres. Però l'empara mediàtic que té Vinicius és de tal magnitud que malgrat els insults i les agressions, més que documentades, encara no ha estat expulsat d'un partit de futbol. I no serà per les paperetes que ha comprat des que va arribar a la capital espanyola.

Laporte enfonsa Vinicius amb missatge directe

Una de les víctimes del geni de Vinicius al partit que disputaven ahir les seleccions d'Espanya i Brasil al Bernabéu va ser el jugador de l'Al-Nassr de l'Aràbia Saudita, Aymeric Laporte. El central espanyol es va veure sorprès per Vinicius quan estava defensant un córner, quan el brasiler li va clavar una empenta per l'esquena sense venir a tomb. Tot seguit, Laporte li va recriminar l'acció i Nico Williams va haver d'anar a separar-los en una baralla més del brasiler.

Un cop acabada la trobada, Aymeric Laporte va llançar un missatge a les seves xarxes socials on es veia el moment en què se li va acostar Vinicius per empènyer-lo, i l'excentral de l'Athletic Club va afirmar: ''Potser volia ballar...? ''acompanyat de 3 emoticones on reia de l'acció polèmica.

Tot i que Vinicius va ser substituït al minut 71 i ovacionat per la grada del Santiago Bernabéu, el madridista va ser el focus d'una altra bronca que es va originar al final del matx i en què es van veure involucrats Álvaro Morata i el seleccionador Luis de la Font. Per sort, la situació no va anar a més i els ànims es van acabar assossegant quan els futbolistes se'n van anar cap als vestidors.