Muntatge amb l'estadi Wanda Metropolitano, una figura negra al centre, un cercle amb bitllets a dalt a l'esquerra i un cercle difuminat a dalt a la dreta

L'Atlètic de Madrid vol pagar 30 milions per un jugador que ha explotat a la Lliga

L'equip matalasser torna a l'ofensiva per un jugador que ja havien pretès

L'Atlètic de Madrid està lluitant de tu a tu amb l'Athletic Club per repetir una altra temporada més a la Champions League. Els madrilenys busquen disputar la seva desena segona competició continental de manera consecutiva, un autèntic miracle del Cholo Simeone des que va arribar el 2011.

Els matalassers ocupen ara mateix una quarta plaça que mantenen a 6 punts l'Athletic Club de Bilbao amb 12 punts per disputar-se fins al final de la competició domèstica. Llevat que hi hagi un gran daltabaix els homes del Cholo Simeone repetiran aventura a Champions. Tot i així, la directiva ja prepara la confecció de la plantilla per a la propera campanya.

Mason Greenwood és al radar de l'Atlètic

Una de les sensacions de la lliga és l'anglès del Getafe, cedit pel Manchester United, Mason Greenwood. Els 'Red Devils' estarien per la tasca de desfer-se'n, però no a qualsevol preu. Greenwood està signant una gran temporada en què ha jugat 29 partits en què ha marcat 8 gols i ha concedit 6 assistències .

Mason Greenwood is Probably Better Than Rashford & Antony (2023/24)

Greenwood sol jugar al perfil dret i té una gran capacitat de desbordament i de fer la passada perquè els davanters com Borja Mayoral o Jaime Mata finalitzin. A més, a l'anglès tampoc racaneja amb el gol ja que té bona arribada a l'àrea i no escatima l'opció quan pot apuntar a l'arc rival.

30 milions i altres competidors

El preu que hauria taxat el Manchester United per Greenwood seria de 30 milions , una quantitat que en un primer moment se li escapa a l'Atlètic que busca una negociació que permeti establir un preu més assequible pel jugador. Però els d'Old Trafford saben que tenen la paella pel mànec ja que ofertes per Greenwood no n'hi falten, una d'elles seria la de la Juventus.

Amb aquest panorama l'Atlètic haurà de mesurar molt bé el capítol de sortides que li permetin fer caixa i poder obtenir una quantitat de diners que li facilitin fer front al tan anhelat fitxatge de Mason Greenwood. L'anglès aniria molt bé a l'esquema del Cholo Simeone pel seu dinamisme, qualitat i capacitat de treball defensiu podent ocupar una posició reservada per a un Àngel Correa que apunta a sortir o el polivalent Marcos Llorente.

La seva facilitat per connectar amb els davanters centres és una de les bases de Greenwood, bo en l'un contra un, i que amb davanters com Álvaro Morata, si segueix en la disciplina blanc-i-vermella, com amb un altre 9 pot tenir una connexió perfecta i ajudar a l'Atlètic de Madrid a seguir a l'èlit dels equips europeus.