Muntatge amb Diego Pablo Simeone ia la cantonada superior dreta, dins d'un cercle, futbolistes del Vila-real

La bomba que prepara l'Atlètic de Madrid al Vila-real

L'Atlètic de Madrid prepara molts diners

Yéremy Pino, un dels jugadors més destacats del Vila-real, és al punt de mira de l'Atlètic de Madrid i del Cholo Simeone de cara a reforçar la plantilla matalassera per a la segona meitat de la temporada o - tenint en compte que actualment es troba lesionat - per a la temporada 2024/2025 ja que és pràcticament impossible que el futbolista canari torni abans d'acabar la temporada. Des del Civitas Metropolità saben que no es tracta d'un extrem barat, però també consideren que es pot fer un esforç per assolir una xifra que, si bé no igualarà les pretensions del Submarí Groc, sí que pot fer que es replantegin la venda del jugador de 21 anys.

Yeremi Pino es troba actualment lesionat però abans havia disputat 7 partits a la Lliga aquesta temporada amb el conjunt groguet. També va tenir temps de disputar alguns partits a l'Europa League 2023-2024, on ha jugat 3 partits, també sense gols ni assistències, però ha fet 32 passades bones i ha recuperat 10 pilotes. El seu nivell estava anant a més tant a l'equip com a la Selecció espanyola i caldrà veure com afecta aquesta greu lesió al seu rendiment. L'extrem no serà a l'Eurocopa i se suma a una altra baixa sensible com la de Gavi, futbolista del FC Barcelona.

L'Atlètic de Madrid disposat a oferir 50 quilos per Yéremy Pino

La notícia que ha transcendit és que l'Atlètic de Madrid ha estat atent a l'acompliment del jove extrem al Vila-real i consideren que el seu estil de joc seria fàcil d'adaptar a l'estratègia i al plantejament que té el Cholo Simeone. I encara que Yéremy Pino té contracte amb el Vila-real fins al 2027, l'Atlètic de Madrid està disposat a pagar una suma propera a la clàusula de rescissió. Una clàusula de rescissió que està fixada en 80 milions d'euros, però al Civitas Metropolità confien que es pot arribar a un acord per 50 milions d'euros, esforç econòmic que no és impossible per al club. Per això, hauran d'esperar l'arribada del gener i l'obertura del mercat d'hivern, de manera que el conjunt matalasser iniciaria converses amb el jugador i el club.

Sens dubte, es tracta d'una notícia que omple d'expectativa l'afició blanc-i-vermella, que veuen a Pino una incorporació que seria important per al club de cara a mantenir la competitivitat i el nivell.

Yeremi Pino 2022 ► Crazy Skills, Assists & Goals - Villarreal | HD

Un jove talent del prolífic planter canari

La seva trajectòria al Vila-real mostra una evolució constant. A la temporada 2020-2021, va jugar 37 partits, marcant 7 gols. La temporada següent, 2021-2022, va participar en 39 partits amb 7 gols. I a la temporada 2022-2023, va jugar 44 partits, anotant 4 gols. Aquests números reflecteixen la seva importància creixent en l'equip i la seva capacitat per contribuir tant a la creació com a la finalització de jugades. Pino és un jove futbolista que es destaca per la seva capacitat tècnica i la seva versatilitat al camp.