Fabián Ruiz en roda de premsa amb la selecció espanyola

L'Atlètic de Madrid es fixa en Fabián Ruiz

Una altra opció per a l'Atlètic de Madrid al centre del camp

El destí de Fabián Ruiz sembla ser a l'Atlètic de Madrid, després que l'equip del Cholo Simeone mostrés un clar interès en ell, a més que és un jugador prescindible dins del PSG, club on milita actualment. Així les coses, els matalassers esperarien a l'arribada del gener per temptar un negoci en què les dues parts en surtin beneficiades, ja que la poca presència al camp de joc de part de l'espanyol deixa més que clar que no és dins dels plans de Luis Enrique.

Traient comptes, Ruiz amb prou feines ha tingut protagonisme des de començament de la temporada de la lliga francesa. Als seus 27 anys i havent d'estar en el moment més elevat de la seva carrera, el migcampista espanyol ha vist com a poc a poc va passar a ocupar un lloc a la banqueta de suplents. Per això, la sortida del PSG és una necessitat i l'oportunitat que tindria a l'Atlètic de Madrid el col·locaria novament en òrbita per ser observat i possiblement seleccionat per representar Espanya a l'Eurocopa 2024.

L'Atlètic de Madrid planeja iniciar acostament a Fabiàn

Almenys queda clar que l'interès de part de l'Atlètic de Madrid és real, i per això s'espera veure algun tipus de moviment al mercat d'hivern. A més, el mateix PSG està disposat a deixar sortir Ruiz en qualitat de cedit o amb una transferència definitiva, així que tot coincideix perquè el jugador tingui novament l'oportunitat de sumar minuts. Des d'un punt de vista tàctic, Fabián Ruiz podria encaixar perfectament a l'esquema de l'Atlètic de Madrid. Conegut per la seva habilitat per controlar el joc i crear oportunitats, Fabián podria tenir un paper essencial al centre del camp, oferint una barreja de creativitat i solidesa defensiva. La seva capacitat per connectar la defensa amb l'atac seria particularment valuosa, atès l'estil de joc de l'Atlètic, que sovint es basa en una transició ràpida i eficient.

L'arribada de Fabián no només enfortiria el centre del camp de l'Atlètic, sinó que també afegiria profunditat i flexibilitat a l'equip. La seva experiència en el futbol d'alt nivell , tant a la lliga italiana com a la selecció, seria un actiu significatiu, especialment en els desafiaments de la Lliga de Campions. A més, Fabián podria assumir un paper de lideratge dins de l'equip, guiant els jugadors més joves i aportant un equilibri entre joventut i experiència.

Fabian Ruiz 2022 - Crazy Skills, Goals & Assists - HD

Ara, queda esperar i veure un primer moviment que provingui des del Civitas Metropolitano i que apropi Fabián Ruiz a iniciar converses amb els matalassers. Té la vènia del Cholo, de l'Atlètic de Madrid i el PSG no sembla col·locar obstacles. Es tracta, doncs, d'un fitxatge gairebé assegurat?