Grades del camp de futbol del Rayo Vallecano

El gest del Rayo Vallecano que indigna l'afició del Celta

Neix una nova rivalitat entre Rayo Vallecano i Real Celta de Vigo

El proper 11 de desembre de 2023 està previst un Rayo Vallecano Real Celta de Vigo a Vallecas. És el partit que tanca la setzena jornada de la Lliga i el partit es pot veure per Gol TV . Deu punts separen els dos equips de la classificació. Mentre que els locals tenen 19 punts i ocupen la quinzena posició, els gallecs estan en zona de descens, amb nou punts i una sola victòria i sis empats.

El partit ha de servir perquè els vallecans s'acostin a llocs europeus i perquè els viguesos s'allunyin de la zona de perill. El club celeste segueix confiant en Rafa Benítez per remuntar la situació, però les setmanes passen i el club ha de començar a sumar de tres en tres per assolir la zona tranquil·la. Els 15 gols marcats en 15 jornades són un bagatge molt pobre i una de les raons que expliquen el problema.

El partit a Vallecas es preveu calent i més després de conèixer la notícia d'última hora. El conjunt 'franjirrojo' no enviarà al Celta entrades per a l'afició visitant. El missatge el publica el perfil de Twitter "Tenias que Haber Tirado" i ha generat molt de debat sobre les causes de l'embolic.

La primera possibilitat es diu Fran Beltrán

El jugador encadena sis temporades consecutives al Real Celta de Vigo, però es va formar al Rayo Vallecano. Té 24 anys, juga com a migcampista, té contracte en vigor fins al 2026 i un valor de mercat, segons Transfermarkt, de 10 milions d'euros. Va jugar a Vallecas fins a la temporada 2017-2018 i se'n va anar a Vigo quan estava en un moment de progressió a la seva carrera.

La segona possibilitat és una baralla entre aficionats

Als carrers de Vigo, abans del partit entre el Real Celta i el Rayo Vallecano, el febrer del 2022, va succeir una baralla entre aficionats. A les imatges es veu un aficionat tirat a terra i un aficionat rival se li acosta i li pega una puntada de peu al cap.