Muntatge amb la foto de l'estadi Metropolità i dues ombres negres al centre

Atlètic de Madrid: Dos noms al País Valencià per al seu centre del camp

El Cholo Simeone busca apuntalar la plantilla per a la temporada que ve amb aquests 2 reforços

L'Atlètic de Madrid ja treballa amb vista a construir una plantilla competitiva de cara a la propera campanya. El Cholo Simeone sap que ha de reforçar algunes línies del camp amb vista a les possibles sortides que es produiran al mercat d'estiu. El conjunt matalasser segueix viu a la Champions League, on s'enfrontarà al Borussia de Dortmund, i és cinquè a la lliga lluitant amb l'Athletic Club per la plaça de Champions.

Amb tot aquest panorama el club blanc-i-vermell sap que no pot fer grans desemborsaments de diners, ja que la política del club els últims anys ha estat invertir poques quantitats de diners per poder vendre a un bon preu. I una de les línies a reforçar és el centre del camp.

El Cholo pensa en Javi Guerra i Álex Baena

I els dos futbolistes amb què pensa el tècnic argentí juguen al País Valencià. El primer és el centrecampista del València CF Javi Guerra. El futbolista de Gilet és una de les grans apostes que ha fet Rubén Baraja per promocionar els joves talents, i Guerra és un jugador del planter que ha aportat un desplegament físic important al centre del camp txe.

Els números de Javi Guerra són extraordinaris, ja que en els 20 partits que ha jugat ha anotat 4 gols i ha repartit una assistència . Està sent una de les peces indispensables de Baraja al centre del camp. Guerra té contracte amb el València CF fins al 2027, i té una clàusula de rescissió de 100 milions d'euros, encara que el club valencià podria negociar-ne el preu de sortida.

D'altra banda, l'Atlètic de Madrid té al radar el jugador del Vila-real CF Álex Baena . El jove jugador de Roquetas de Mar seria una de les apostes del Cholo per reforçar el perfil esquerre del centre del camp. Baena ha marcat 2 gols i ha brindat fins a 9 assistències als 26 partits que disputat amb el submarí groc. El contracte s'estén fins al juny del 2028 i tindria un valor de mercat, segons Transfermarkt, d'uns 25 milions d'euros.

Les baixes al centre del camp de l'Atlètic

Guerra i Baena arribarien a l'entitat matalàs davant la possibilitat que surtin a la pròxima finestra de fitxatges futbolistes com Saúl, Thomas Lemar o Rodrigo de Paul . Tot i que els 3 jugadors no acaben contracte aquesta temporada, és molt probable que acceptin les ofertes que els puguin arribar i així l'Atlètic poder fer caixa per ells.

En el cas de Javi Guerra podria ser una peça fonamental per al Cholo al doble pivot amb futbolistes com el capità Koke . Amb gran capacitat defensiva i bon maneig de la pilota converteixen Guerra en ferm candidat per enfundar-se l'elàstica blanc-i-vermella.

Per la seva banda, Baena té perfil més ofensiu, destacant la seva gran visió de joc capacitat per fer l'última passada i alimentar davanters com podrien ser Morata o Griezmann . Sens dubte, la possible arribada de Guerra i Baena reforçarien el centre del camp de l'Atlètic aportant joventut i molta qualitat, alhora que suplirien les possibles vacants que es generin el proper estiu.