Muntatge amb una imatge de Gerard Piqué i Ibai Llanos durant un directe de Twitch ia dalt l'emoticona d'una cara d'ensurt

Duríssim atac de Gerard Piqué contra Joan Laporta

L'exfutbolista del Barça va carregar contra el President per la deriva que porta l'equip

Si per alguna cosa sempre s'ha caracteritzat Gerard Piqué ha estat per la contundència i la claredat a l'hora de dir el que pensa en cada moment. L'excentral del FC Barcelona, que es va retirar del futbol la temporada 2022/2023, ha seguit sempre molt de prop els esdeveniments que envolten el club blaugrana i opinant sobre les situacions que ha anat vivint el club que porta a la sang.

Piqué carrega contra Joan Laporta

En una conversa a través del canal de Twitch d'Ibai Llanos, Piqué no va deixar escapar l'oportunitat per criticar la deriva que porta el Barça i assenyalant directament el president, Joan Laporta. Piqué va afirmar que “la gent del Barça el que vol és saber la veritat i anar de cara. Si és veritat que la realitat és aquesta, cal dir-la. El que no es pot fer és vendre fum i dir que guanyarem Champions i després no tens diners per competir. Jo no sé la situació que hi ha el club actualment, té pinta que no està gaire bé, però crec que al soci el que li agrada és anar-li de cara i dir la veritat”.

En aquest sentit, el central de la Bonanova va criticar les falses expectatives , que sota el seu punt de vista, se li estan donant al soci culer sobre les possibilitats que té l'equip i que, fins ara, no s'estan visualitzant ni amb els resultats ni amb el joc que està desplegant l'equip de Xavi Hernández.

Piqué aposta per La Masia

L'excentral blaugrana va deixar clara la seva postura que el club ha d'apostar pels jugadors joves de la casa i no vendre la idea que es faran grans malbarataments econòmics per portar futbolistes molt costosos al següent mercat d'estiu.

En aquesta línia Pique va reconèixer a la mateixa xerrada que "si el club de veritat no té un duro, què pots fer? 'Fitxaré Haaland' queda de puta mare, però com ho fas? No ho dic perquè ara hagi sortit un rumor. Et dic Haaland com et podria dir Mbappé. Tu has de dir sempre la realitat del que està passant perquè el soci ha demostrat en tota la història del club que sempre hi ha estat”. I va finalitzar reiterant que "el missatge hauria de ser que confiem en la gent de La Masia, que és gent molt bona i de molt talent. Que s'agafen i que intentarem competir per guanyar la Lliga".

Trobada amb Bartomeu i les seves aspiracions a ser President del Barça

Les manifestacions de desacord de Piqué amb els màxims dirigents del Barça no són gens nous. El defensor blaugrana ja es va veure involucrat en unes manifestacions polèmiques en què criticava l'anterior president de l'entitat culer, Josep Maria Bartomeu, quan Piqué encara era jugador del Barça.

Piqué, que mai no ha amagat poder-se postular com a president del Barça, ja va protagonitzar unes declaracions polèmiques a principis del 2021 en què assegurava que “quan t'escapes, no apareixes i delegues es fan muntanyes. Cal agafar el toro per les banyes. vegades que pots molestar la gent, però cal prendre decisions perquè el vaixell vagi a bon port”, en clara al·lusió a Josep Maria Bartomeu.

Piqué va anar més lluny quan va comparar la bona feina de Florentino Pérez al capdavant del Madrid amb la gestió de Bartomeu al Barça “demostra que el president ha de ser el líder i el que mana. Et poden agradar o no les decisions, però és una persona que té un do de comandament. Renovar o no renovar cadascú tindrà la seva opinió, però almenys demostra que té una idea i sap on va", va sentenciar Piqué. El central català que, actualment és el president de l'Andorra de segona divisió, mai no ha amagat la possibilitat de fer-se algun dia amb la presidència del FC Barcelona.