Muntatge de la grada del Sánchez-Pizguán amb una ombra a baix a l'esquerra i una bossa de diners a baix al centre

L'afició del Sevilla esclata amb aquesta venda que prepara el club

El club sevillà necessita fer caixa a costa de vendre una de les seves perles

El Sevilla FC viu una temporada molt convulsa. Símptoma inequívoc de la temporada irregular que està portant el club sevillà està en el fet que Quique Sánzhez Flores ja és el tercer entrenador aquesta temporada després de José Luis Mendilibar i Diego Alonso. I aquesta tempesta esportiva s'ha traduït en que l'equip es trobi ara mateix a 6 punts de les places de descens i amb la necessitat d'aconseguir ingressos ràpids a costa de vendre algun dels grans actius que té a la plantilla el club.

El Sevilla escoltarà ofertes per Isaac Romero

Una de les perles del planter del Sevilla i que ha irromput amb força aquesta campanya ha estat la d'Isaac Romero. El davanter de Lebrija ha sorprès gratament a la parròquia sevillista per les seves grans actuacions a sobre el verd, havent disputat ja 10 partits en què ha anotat 3 gols i ha brindat 4 assistències. Aquest fet l'ha portat a consolidar-se a l'onze titular a les últimes jornades, fent dupla atacant amb el marroquí En-Nesyri. La seva enorme pegada, capacitat per trencar l'esquena dels centrals rivals i la seva gran capacitat d'associació i fer l'última passada, fan d'Isaac Romero un jugador de present i de futur.

Isaac Romero - Beast in the Making

Una venda quantiosa amb l'afició en contra

El moment que viu Isaac Romero és idíl·lic, ja que està explotant totes les seves qualitats, amb la confiança de l'entrenador i el beneplàcit de l'afició que hi veuen un jugador amb ADN sevillista a l'alçada de jugadors com poden ser l'actual capità Jesús Navas. Però les necessitats del club sembla que van per altres camins, ja que el club ja acumula un deute de 250 milions d'euros.

Amb aquesta tessitura el club necessita vendre i fer caixa com sigui. I s'han posat a escoltar ofertes, amb la desaprovació total de l'afició, pel jove del planter de 23 anys. I malgrat que Romero tingui contracte fins al juny del 2025, el club andalús busca treure profit ràpid, i és que el valor de mercat de Romero rondaria, segons Transfermrkt, els 15 milions d'euros el club pretén fixar un preu de sortida de 40 milions d'euros.