Muntatge amb una imatge de l'Estadi Olímpic Lluís Companys ia la cantonada superior dreta, dins d'un cercle, el jugador traïdor de qui parla la notícia

L'afició del Barça esclata contra un futbolista traïdor

Els aficionats culers ni obliden ni perdonen el que va fer

El FC Barcelona va tornar a ser el que era després d'una victòria impressionant contra el Getafe. El partit va deixar clar des dels primers minuts que l'equip local tenia un objectiu al cap: la victòria. L'actitud i el nivell de joc contrasten amb allò que s'ha viscut darrerament. Un 4 a 0 que permet somiar arreglar la temporada.

Amb un joc que va combinar moments de brillantor tàctica i tècnica, el Futbol Club Barcelona no només va gaudir d'una nit sense angoixes defensives - Pau Cubarsí va ser clau - sinó que també va regalar als seus seguidors moments de futbol d'alta qualitat. La incorporació de Raphinha a l'onze inicial després de recuperar una lesió va afegir una espurna especial a l'atac del Barça , culminant en el primer gol del matx i una assistència decisiva més endavant.

La defensa del Getafe, coneguda per la seva solidesa, va trobar dificultats per contenir les envestides d'un Barcelona decidit. L'estratègia de pressió alta de l'equip català va fructificar moltes vegades, destacant la connexió al camp entre els jugadors ofensius i la solidesa del seu migcamp.

Altres futbolistes que es van reivindicar

Joao Félix, que continua demostrant la seva vàlua a l'esquema de Xavi, es va trobar al lloc i moment adequats per ampliar l'avantatge del Barcelona al marcador. Frenkie de Jong, per la seva banda, no només va brillar per la seva tasca al centre del camp sinó que també es va sumar a la llista de golejadors de la nit , deixant el partit pràcticament sentenciat abans de la mitja hora final.

El tancament del matx va venir amb un gol de Fermín aprofitant el rebuig d'una jugada prèvia de Vítor Roque. Tots dos havien sortit a la segona part i és bo que participin en gol de manera directa o indirecta per continuar guanyant confiança.

El retorn d'Ilaix Moriba

El partit també va servir per a la tornada d'alguns vells coneguts. Carles Aleñà va tenir minuts a la segona part encara que el retorn més morbós va ser el d'Ilaix Moriba, que va començar com a titular. Quan va ser substituït al minut 77 es va emportar una sonora xiulada per part del Camp Nou. L'afició considera que el que va fer va ser propi d'un traïdor. No tant com el que va fer Luis Figo, però poc va faltar. A Twitter també hi va haver comentaris contra l'actual centrecampista del Getafe.

Els problemes entre Moriba i el FC Barcelona van començar principalment a causa de desacords contractuals. El club i el jugador no van poder arribar a un acord sobre els termes de la renovació, amb disputes sobre el salari. El Barça li oferia un paper important a l'equip però preferia els diners.

El FC Barcelona estava en una situació financera difícil en aquell moment, cosa que va complicar encara més les negociacions. La situació va culminar amb la venda de Moriba al RB Leipzig , una decisió que va ser difícil tant per al jugador com per a molts aficionats del club, atès el potencial que havia mostrat Moriba a les categories inferiors i la seva breu però impactant aparició al primer equip. La resta és de sobres conegut. La cursa del guineà ha anat a menys i té molt complicat convertir-se en una estrella.