Muntatge amb l´Estadi de Gran Canària, una ombra negra al centre amb un logo de l´Andorra CF

Acaba contracte amb l'Andorra: La UD Las Palmas el té gairebé tancat

L'atacant que ja tindria encarrilat la UD Las Palmas

La UD Las Palmas ja fa temps que està traçant un pla de treball de cara a la plantilla de la temporada a primera. Amb la permanència a la butxaca, els nois de García Pimienta ja pensen a poder optar a algun objectiu més ambiciós el proper curs.

No en va, serà un estiu mogut a l'illa canària, ja que l'arquer Valles podria tenir molt encarrilat el seu fitxatge pel Reial Betis, mentre que altres jugadors com Sergi Cardona són pretesos per altres clubs de la Lliga EA Sports , de manera que obligarà l'entitat insular a haver de moure's bé al mercat d'estiu.

La UD Las Palmas, molt a prop de tancar Iván Gil del FC Andorra

Un dels atacants amb més cartell de la Lliga Hypermotion és Iván Gil, ja que segons informa @__AngelGarcía__ l'ariet català finalitza contracte al juny amb l'equip del Principat i podria arribar lliure a la propera finestra de fitxatges . Sens dubte, seria un gran salt de qualitat per a un jugador, de 24 anys, que està sobresortint aquesta temporada en què ha disputat 33 partits i ha anotat 3 gols. El contracte d'Iván Gil el vincularia amb la UD Las Palmas per a les properes 3 campanyes.

Ivan Gil - FC Andorra - Mixtape Goals & Highlights

A la UD Las Palmas podria encaixar molt bé jugant en un perfil esquerre, on sol actuar Alberto Moreno, són jugadors de banda amb molta llibertat ja que García Pimienta sol jugar amb un trio de mig centres a la medul·lar i podria buscar la seva capacitat de desbordament per banda esquerra per connectar amb els davanters més avançats com és el cas de Sandro.

La UD Las Palmas, mira la Lliga Hypermotion

El conjunt de Gran Canària, a causa de la seva situació econòmica, està obligada a mirar la segona divisió per treure fitxatges amb nivell de primera, a baix cost, i que els doni un rendiment immediat i efectiu a sobre del camp. La UD Las Palmas ja té fronts oberts en aquest sentit com són els casos de Manu Fuster, de l'Albacete i Viti del Real Oviedo.

Amb aquesta política el club busca optimitzar al màxim els seus recursos per mantenir-se a la màxima categoria del futbol espanyol. I no és res de nou, ja que ja ho han fet amb casos com Aaron Escandell, Mika Mármol, o Javi Muñoz i que, fet i fet, els han acabat donant un molt bon resultat.