Vista de l'estadi del Club Esportiu Leganés amb dues siluetes de persones a primer pla i l'escut de l'equip al centre.

2 fitxatges que el Leganés té a punt per a la temporada 2024/2025

Els 'pepineros' tornen a Primera Divisió i volen quedar-se per molt de temps

El Club Esportiu Leganés és a la fase final de concretar dos fitxatges clau que podrien enfortir la seva plantilla per a la temporada 2024/2025. El club 'pepinero' ha pujat a Primera Divisió després de proclamar-se campió de la Lliga Hypermotion. Ho ha fet amb 74 punts, 2 més que el Valladolid, l'altre equip que ha pujat directament. L'objectiu és mantenir-se i per això calen cares noves.

Els noms que més estan sonant aquests dies a Butarque són Álvaro Tejero i Roberto López, dos jugadors amb un bon perfil i una trajectòria destacada al futbol espanyol.

Álvaro Tejero, acaba contracte amb l'Eibar i és un objectiu prioritari per al Leganés. Tejero, de 27 anys, s'exerceix com a lateral dret i ha demostrat ser un jugador versàtil i fiable en la defensa. A la temporada 2023/2024, ha disputat 36 partits a LaLiga SmartBank, on va mostrar la seva capacitat defensiva i la seva habilitat per incorporar-se a l'atac, anotant dos gol i proporcionant set assistències. La seva experiència i consistència el converteixen en un reforç estratègic per a l'equip cogombre, que busca consolidar la línia defensiva.

La UD Almeria també vol Tejero

El Leganés competeix amb l'Almeria, acabat de baixar a Segona Divisió. Es tractaria d'un fitxatge a cost 0 i la decisió de Tejero dependrà d'aspectes econòmics i esportius. Tot i que el conjunt indàlic té una bona situació econòmica, el projecte esportiu del Leganés és més interessant després de l'ascens a la màxima categoria del futbol espanyol. La capacitat de Tejero per adaptar-se a diferents sistemes tàctics el fa ideal per a l'esquema de l'entrenador del Leganés, que valora la polivalència i el compromís defensiu.

Roberto López per al migcentre ofensiu

D'altra banda, Roberto López, encara jugador de la Reial Societat, és un altre fitxatge que és molt a prop de concretar-se. López, de 24 anys, és un migcampista ofensiu que ha passat la darrera temporada cedit al Tenerife, on va jugar 40 partits, anotant set gols i donant quatre assistències. La seva capacitat per jugar tant de migcentre ofensiu com d'extrem esquerre o dret li proporciona una flexibilitat tàctica que podria ser molt valuosa per al Leganés.

Roberto López ha estat una figura destacada a les categories inferiors de la selecció espanyola, cosa que deixa clars signes del seu talent i potencial. La seva capacitat per crear oportunitats de gol i la seva visió de joc serien un punt d'inflexió per a un equip que busca millorar el rendiment ofensiu. A més, la seva experiència a la Reial Societat, un club amb un fort enfocament en el desenvolupament juvenil, garanteix que López porti amb si una mentalitat guanyadora i una sòlida ètica de treball.

El fitxatge de Roberto López també ha generat interès en altres clubs, però el Leganés sembla que està en una posició favorable per assegurar la seva firma, gràcies a les negociacions avançades ia l'atractiu projecte esportiu que estan construint a Butarque. Té un valor de mercat de 3 milions d'euros i acaba contracte el 2025 per la qual cosa és possible, segons informa Mundo Deportivo, que la Reial Societat ho deixi sortir per un preu força reduït.