Muntatge amb imatge d'un establiment de Bonpreu i Esclat. A l'esquerra, una imatge amb una dona estiuenca afirmant positivament

L'oferta de la setmana a Bonpreu: Molt refrescant

Una promoció perfecta per a aquests dies calorosos

La cadena catalana de supermercats Bonpreu i Esclat ens segueixen proporcionant ofertes molt més que interessants i molt oportunes per a l'època. Aquesta setmana és perfecta per contrarestar les altes temperatures.

Sota el lema "la fruita és un amor d'estiu", la promoció d´aquests dies està protagonitzada pel meló sencer Bollo, d'origen murcià, varietat pell de gripau, calibre 5-6, primera categoria, a un preu de 1,49 €/kg. Una oferta vàlida del 16 al 22 de juliol, que es converteix en un veritable regal per refrescar-nos i donar una mica de rèplica a l'onada de calor que ens està acompanyant aquests dies. L'adquisició d'aquesta fruita tan apreciada durant l'estiu es pot adquirir a qualsevol dels establiments de la cadena i a través del seu servei de venda en línia.

Amb l'eslògan Bollo, art en fruita, l'empresa Frutas Bollo reflecteix la seva metodologia de treball centrada en la professionalitat i en el saber fer, que es manifesta en la comercialització d'uns melons de primera qualitat, diferenciats pel seu sabor. Ara en podem gaudir a un preu assequible com el que ens ofereixen des de Bonpreu i Esclat.

Una fruita convertida en estrella de l'estiu

Juntament amb la síndria és una de les fruites més desitjables a l'estiu. El meló conté molta aigua, al voltant d'un 85%. La seva riquesa en aigua, àcid fòlic i vitamines antioxidants converteix el meló en un aliment lleuger i molt saludable. El consum és convenient durant l'embaràs i els mesos previs, ja que els seus components (calci, magnesi, folats i vitamines A i C) són favorables al creixement del fetus.

El meló també destaca pel contingut en potassi, mineral propi dels vegetals, indispensable per a la transmissió i generació de l'impuls nerviós, participa en la contracció muscular, així com en l'equilibri hídric tant a l'interior com a l'exterior de la cèl·lula. Una de les conseqüències de la pèrdua d'electròlits a causa de la deshidratació, pot ser patir rampes.

Davant certes opinions que teoritzen sobre les indigestions que provoquen els melons, el dietista i nutricionista Aitor Sánchez, aclareix que "Un menjar pesat és aquell molt ric en greix i copiós, com les carns, els embotits, una pizza quatre formatges... Però no una rodanxa de meló”. A més, el mateix expert també surt del pas sobre el fet de consumir meló a les nits: “Sense cap problema podem prendre fruita a la nit. Simplement hauríem de considerar aquesta ració de fruita com una altra font d'hidrats de carboni saludable”.