Muntatge amb una imatge del grup 'La Pegatina' i una emoticona de cara d'ensurt

La Pegatina dóna una mala notícia als seus seguidors

El grup musical acaba de fer un important anunci

La Pegatina ha anunciat una aturada durant el 2025 i no tornarà fins el 2026 amb un nou disc. El grup farà concerts durant el proper any i acabarà al Wizink Center de Madrid el 5 d'octubre. La banda ho ha anunciat a través d'un vídeo d'Instagram, on parla d'aturada. “Com sabem que això serà per sempre ens permetrem descansar durant tot el 2025 i tornar el 2026 amb un disc nou sota el braç. El 2024, abans de l'aturada, “ens mourem fins on faci falta”, ha assegurat el grup, que ha reconegut que quan un fa el que li agrada “el temps vola”. També ha deixat clar que “tenen corda per a estona”.

Una banda mítica que ho deixa temporalment

La Pegatina, un grup de música festiu i energètic originari de Montcada i Reixac (Barcelona), va començar el seu camí el 2003 sota el nom de Pegatina Sound System. Des dels seus inicis, el grup va destacar pel seu estil vibrant i la seva capacitat per barrejar gèneres musicals com ara la rumba catalana i l'ska. El 2006, van adoptar el nom de La Pegatina i van llançar el seu primer àlbum, "Al Carrer!", el 2007, que va ser autofinançat. Aquest àlbum va comptar amb col·laboracions d'artistes com Manu Chao i Che Sudaka, i va ser notable per la barreja d'idiomes com el castellà, el català i el gallec. El grup va guanyar popularitat gràcies als concerts enèrgics i la seva capacitat per connectar amb el públic.

Fins ara, La Pegatina ha llançat diversos àlbums, incloent "Xapomelön" el 2011 i "Eureka!" el 2013, a més de "Revulsiu" el 2015. La seva música ha estat ben rebuda a nivell internacional, i han realitzat gires per la Xina, Europa i Sud-amèrica. Han estat reconeguts amb diversos premis i nominacions al llarg dels anys, incloent-hi una nominació als Latin Grammy.