Ambulàncies del SEM

Tragèdia en un aparatós accident a Figueres

Nou accident a les carreteres catalanes

Quatre persones van resultar ferides, una en estat greu, en un xoc frontal entre dos vehicles a la carretera GIP-5106, a Figueres. Segons va informar el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), l'accident va tenir lloc aquest dissabte a les 23.22 de la nit per causes que fins ara es desconeixen.

Els Bombers van desplaçar quatre dotacions fins al punt del succés i van excarcerar una persona que havia quedat atrapada a l'interior d'un dels cotxes. El ferit greu va ser traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Els ferits de menor gravetat van ser atesos a l'Hospital de Figueres.

Altres successos recents a Figueres

Durant el darrer any, Figueres ha experimentat diversos esdeveniments:

Incident amb arma de foc: Un home va ser abatut per la Guàrdia Urbana a Figueres després de disparar contra la casa de la cunyada.

Persecució: La Policia Nacional va detenir dos fugitius després que intentessin envestir els agents amb el seu vehicle.

Detenció d'un grup de sicaris: La Guàrdia Civil va desarticular un grup de sicaris a Figueres. Es van realitzar registres a domicilis i es van confiscar armes de foc, una amb silenciador.

Accident mortal de trànsit: Un motorista va morir després de col·lisionar amb un cotxe i quedar atrapat sota el mateix a l'avinguda Salvador Dalí.

Incendi en un edifici Un incendi en un edifici a Figueres va resultar en tres persones ferides, una de gravetat.

Operatius policials Hi va haver un desplegament policial per desocupar i tapiar un bloc de pisos i una operació contra el cultiu de marihuana, resultant en diverses detencions.