Promoció de vins i pernil a Bonpreu

6 vins negres gratuïts a Bonpreu comprant aquest pernil

Més promocions a Bonpreu i Esclat

Els vins negres de la Terra Alta, denominació d'origen (DO) situada a Catalunya, són coneguts per la seva qualitat i caràcter distintiu. La comarca de la Terra Alta és especialment famosa per la seva producció de Garnatxa Blanca (Garnatxa Blanca), però els seus vins negres també són notables i han guanyat reconeixement en els últims anys.

Els vins negres de la Terra Alta són versàtils per a maridatges alimentaris. Va bé amb plats de carn com xai, porc i carns a la brasa, així com amb formatges envellits i plats mediterranis. La seva riquesa i estructura els fan aptes per acompanyar plats amb certa intensitat de sabor.

L'oferta de Bonpreu per gaudir d'un vi de la Terra Alta

Tant si t'agraden com si encara no els has provat i els vols tastar, els supermercats Bonpreu i Esclat t'ofereixen una promoció molt interessant. Per només 59,95 euros, tindràs una espatlla d'enceball Epicum Ibèric del 50 per cent d'uns 5 quilos i un lot de 6 vins negres Terra Calida. Per separat, aquests productes costaria 59 euros per al pernil i 26'94 euros per al vi, de manera que l'estalvi és superior als 25 euros. Una oportunitat única per gaudir en família i amics.

Com són les promocions de Bonpreu?

És habitual que Bonpreu ofereixi aquest tipus de promoció. Podeu consultar el fulletó de promocions a la seva pàgina web cada dues setmanes. Allà hi trobaràs descomptes directes, lots d'estalvi com el presentat en aquest article o descomptes del 50 o 70% comprant una segona unitat dels productes promocionals.

Bonpreu és una cadena de supermercats molt estimada a Catalunya pel seu compromís amb la llengua catalana i amb els productes de proximitat, siguin directament del camp o bé de les indústries locals.