Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu ia la dreta un nen menjant

El producte premium català a Bonpreu i Esclat amb la segona unitat al 70 %

La promoció estarà disponible fins al 17 de juny de 2024

La cadena de supermercats Bonpreu i Esclat ha publicat un nou fulletó d'ofertes i llança una promoció irresistible per als amants de la gastronomia catalana. Fins al 17 de juny, ofereix els filets d'anxova en oli d'oliva ANXOVES DE L'ESCALA amb un descompte del 70% a la segona unitat.

En què consisteix la promoció?

En aquesta promoció especial, en adquirir la primera unitat dels filets d'anxova a un preu de 5,45 €, la segona unitat es pot comprar per només 1,64 €. Això significa que en comprar dues unitats, el preu mitjà per unitat és de tan sols 3,54€.

Aquest considerable descompte del 70% a la segona unitat és una oportunitat única per adquirir més per menys, especialment per a aquells que gaudeixen regularment d'aquest menjar marí o desitgen tenir-lo disponible per a ocasions especials. Anxoves n'hi ha de tota mena però les d'aquesta marca tenen una cosa especial.

Fins quan l'oferta està disponible?

És important destacar que aquesta oferta està disponible fins al 17 de juny. Per tant, és crucial aprofitar aquest termini per beneficiar-se de la promoció. Bonpreu i Esclat han facilitat l'accés a aquesta oferta als diferents establiments , garantint que tots els clients puguin gaudir d'aquest avantatge.

El producte

Els filets d´anxova en oli d´oliva ANXOVES DE L´ESCALA són un producte premium que destaca per la seva alta qualitat i sabor inconfusible. Produïts a la localitat de l'Escala, a la Costa Brava, aquests filets d'anxova es caracteritzen per la textura ferma i el sabor delicadament salat. La combinació amb oli d'oliva, un altre producte emblemàtic de la dieta mediterrània, no només en potencia el sabor sinó que també afegeix un toc de suavitat i riquesa.

Detall de la promoció d'anxoves de l'Escala a Bonpreu i Esclat
Detall de la promoció d'anxoves de l'Escala a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Beneficis per a la salut

A més del sabor exquisit, els filets d'anxova ofereixen nombrosos beneficis per a la salut:

Rics en àcids grassos Omega-3: Les anxoves són una font excel·lent d'àcids grassos omega-3, coneguts per les seves propietats antiinflamatòries i la seva capacitat per millorar la salut cardiovascular. Aquests àcids grassos essencials ajuden a reduir el risc de malalties del cor, disminueixen els nivells de colesterol i contribueixen al bon funcionament del cervell.

Alta en proteïnes: Els filets d'anxova són rics en proteïnes d'alta qualitat, fonamentals per a la reparació i la construcció de teixits corporals. Això els converteix en una excel·lent opció per a aquells que busquen una font de proteïnes saludable i natural.

Vitamines i minerals: Aquest producte és una bona font de vitamines i minerals essencials, com ara la vitamina D, necessària per a l'absorció de calci i la salut òssia, i el calci, vital per a la fortalesa dels ossos i dents.

Baix en calories Tot i la seva riquesa en nutrients, les anxoves són relativament baixes en calories, cosa que les fa ideals per incloure en dietes equilibrades i saludables.

Com gaudir-ne?

Els filets d'anxova en oli d'oliva són extremadament versàtils i es poden utilitzar en una àmplia varietat de plats. Un ús clàssic de les anxoves és a torrades de pa amb tomàquet i oli d'oliva, un aperitiu senzill però deliciós. També es poden combinar amb olives, tàperes i altres adobats per crear un aperitiu més complex.

Les anxoves també són un excel·lent complement per a amanides, afegint un toc de sabor umami. Es poden fer servir en amanides verdes, amanides de tomàquet o la famosa amanida César, on les anxoves són un ingredient clau en el guarniment.

Una altra opció és afegir filets d'anxova a la salsa de tomàquet per a pasta pot transformar un plat senzill en una experiència gastronòmica. La salinitat de les anxoves complementa perfectament l'acidesa de la tomaca.