Muntatge amb una dona alegre assenyalant cap amunt. A la cantonada superior esquerra i dins d'un cercle, imatge de tomàquet fregit

El millor tomàquet fregit de supermercat: Ho diu l'OCU

L'estudi deixa diverses dades interessants

L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha dut a terme una exhaustiva anàlisi sobre els tomàquets fregits disponibles als supermercats, revelant quins són els millors i pitjors en termes de qualitat i salut.

Metodologia de l'estudi de l'OCU

L'OCU ha avaluat una àmplia varietat de marques de tomàquet fregit, considerant factors com la quantitat de tomàquet, la presència d'additius, el contingut en sucres i sal i la qualitat de l'oli utilitzat. L'organització s'ha basat en anàlisis de laboratori i en tasts realitzats per un panell d'experts en aliments.

El millor tomàquet fregit segons l'OCU

L'estudi de l'OCU ha destacat el tomàquet fregit de Gallina Blanca com el més ben valorat entre tots els analitzats. Aquest producte es distingeix pel seu alt contingut de tomàquet, ús d'oli d'oliva verge extra i absència d'additius innecessaris. L'OCU assenyala que aquest tomàquet fregit és el més saludable i de millor qualitat en comparació dels seus competidors. A més, el seu sabor ha estat molt ben valorat als tasts realitzats.

Altres opcions recomanades

A més del tomàquet frito Gallina Blanca, l'OCU ha destacat altres marques que també presenten una bona qualitat. Entre elles es troben:

Tomàquet fregit Orlando: Reconegut pel seu equilibri entre sabor i preu.

Tomàquet fregit Hida: Destacat per la preparació artesanal i l'ús d'ingredients naturals.

Els pitjors tomàquets fregits segons l'OCU

L'estudi de l'OCU no només identifica els millors productes, sinó també aquells que, per la seva composició, haurien de ser evitats pels consumidors preocupats per la salut. Entre els pitjors avaluats es troben:

Tomàquet fregit Hacendado (Recepta Artesana): Disponible a Mercadona, aquest producte ha estat criticat pel seu alt contingut en sucres i greixos saturats.

Tomàquet fregit Helios: Trobat en supermercats com Dia i El Corte Inglés, conté additius com a midó modificat i xarop de glucosa, que disminueixen la seva qualitat nutricional.

Consells per triar el millor tomàquet fregit

Per a aquells que busquen la millor opció de tomàquet fregit al supermercat, l'OCU recomana revisar l'etiqueta i cercar productes amb un alt contingut de tomàquet i pocs additius.

A més, creu que és important optar per productes que utilitzin oli d'oliva verge extra i evitar sucres afegits, triant opcions que no continguin sucres o xarops de glucosa.