Establiment Mercadona amb les seves croquetes de lluç

Aptes per a forn o fregidora d'aire? Coneix les croquetes de lluç de Mercadona

Mercadona continua innovant en productes precuinats

Mercadona està ampliant la seva posició al mercat espanyol gràcies a les seves innovacions constants. L'empresa valenciana liderada per Juan Roig és present a gairebé tots els pobles i ciutats d'Espanya i dona feina a més de 100.000 persones . La seva estratègia es caracteritza per tenir una marca blanca que predomina per sobre de les altres marques comercials. Hacendado ofereix una excel·lent qualitat-preu.

Avui volem parlar d'unes croquetes que són aptes tant per a forn com per a fregidora d'aire. D'aquesta manera, Mercadona segueix apostant per productes precuinats , per fer-te la vida més fàcil i perquè puguis escalfar els productes de manera més ràpida sense necessitat de fer preparacions excessivament difícils. Mercadona es vol adaptar a l'estil de vida de la gent, amb poc de temps per entrar a la cuina.

Si les feu a la fregidora d'aire, estaran preparades en només sis minuts. Si opteu per fer-les al forn, haureu d'esperar quatre minuts més, fins als deu minuts. Contenen un 40% de lluç, així que el sabor és potent i s'allunya d'altres productes amb succedanis i ingredients poc consistents. S'han de guardar al congelador i no cal descongelar-les abans de menjar-les.

Proveïdors de qualitat i de confiança

L'empresa Productes Congelats Selectos 3000, amb seu a Picassent, a prop de València, és el responsable de cuinar aquestes croquetes i proporcionar-les a l'empresa. El producte no té conservants, colorants i saboritzants i, de moment, està tenint molta demanda als supermercats espanyols.

Croquetes de lluç i gambes

Fa temps ja es va parlar d'altres croquetes semblants que també incloïen gambes als seus ingredients, potenciant així el sabor del mateix lluç. Aquest producte ja fa temps que es ven als establiments de Mercadona i també va ser i és aplaudit a les xarxes socials pels consumidors.