Una olla de cocció lenta davant d'una botiga Lidl.

A meitat de preu: L'olla de Lidl amb què mai més se't cremarà el menjar

Setmana d'ofertes al supermercat alemany

Com cada setmana, Lidl ha inclòs 20 productes del seu catàleg en una promoció de descompte del 50% respecte al preu original. La gran majoria són realment pràctics i poden ajudar-nos a millorar les tasques domèstiques que duem a terme diàriament a les nostres llars. Dins la promoció d'aquesta setmana, hi trobem diversos estris o electrodomèstics útils per a la cuina.

Hi ha una torradora, un microones, una crepera, una fregidora d'aire, una Raclettete grill i una olla de cocció lenta. Aquesta última és especialment destacada perquè ens ajuda a poder cuinar sense por que se'ns cremin els aliments. El seu preu original era de 34,99 euros, però gràcies a aquesta promoció la podem adquirir per tot just 17,49 euros; és a dir, a meitat de preu.

Aquesta és l'olla en qüestió
Aquesta és l'olla en qüestió | Lidl

Té una potència de 320 W i una mida de 40 x 30 x 27,2 cm. A més, ve inclosa una tapa de vidre termoresistent fins a 150 °C amb nansa de tacte fred i peus antilliscants de silicona. Està feta de ceràmica i té la característica de ser desmuntable i fàcilment rentable al rentaplats, igual que la tapa.

Té dos nivells de cocció, baix i alt  i una funció de manteniment en calent. La seva compra es pot fer a través del web de Lidl o 'in situ' al mateix supermercat. L'oferta estarà vigent fins el diumenge 11 d'agost, per tant, si estàs interessat a fer-te amb aquesta olla de cocció lenta, no has de deixar passar l'oportunitat.

Exterior de la botiga Lidl de Sant Joan Despí
Un supermercat Lidl | Lidl

Beneficis per utilitzar una olla de cocció lenta

Usar una olla de cocció lenta ofereix múltiples beneficis que fan la cuina més fàcil i agradable. Estalviaràs temps i esforç en preparar els ingredients i deixar-los cuinar sense supervisió, permetent realitzar altres activitats de mentre. Aquest mètode és més saludable, ja que requereix menys oli i conserva millor els nutrients dels aliments degut a la cocció a baixa temperatura. A més, millora el gust dels plats en permetre que els sabors es barregin i les carns es tornin tendres.

Les olles de cocció lenta són eficients energèticament, consumint menys electricitat que un forn tradicional. Són versàtils, permetent preparar una varietat de plats, des de guisats fins a postres, en una sola olla. Ofereixen comoditat i seguretat amb temporitzadors i opcions de programació que minimitzen el risc de cremades i accidents.

Econòmicament, permeten utilitzar talls de carn més barats que s'estoven amb la cocció perllongada i possibiliten cuinar en grans quantitats per estalviar temps i diners. La neteja és senzilla, ja que generalment només embrutes l'olla i moltes peces són aptes per al rentaplats.