Muntatge amb una imatge de l´exterior d´un establiment Bonpreu i en primer terme una noia contenta

El lot estalvi de vi i ostres a Bonpreu i Esclat

La promoció estarà disponible fins el 8 d'abril

La cadena de supermercats Bonpreu i Esclat ha anunciat una promoció que combina dos productes de gran qualitat: vi blanc i ostres, a un preu immillorable. Aquesta oferta, vàlida fins al 8 d'abril, és una oportunitat única per endinsar-se al món del maridatge d'alta gamma sense haver de gastar una fortuna. És una de les ofertes més destacades del fullet actual de la cadena d'establiments catalana.

Què inclou el lot estalvi?

El lot d'estalvi, inclou un vi blanc Via Terra de la DO Terra Alta i una caixa d'ostres arrissades del Delta de l'Ebre. El preu conjunt és de 9,99 euros, cosa que representa un estalvi important en comparació amb la compra individual d'quests productes. El vi té un preu regular de 7,95 euros i la caixa d'ostres de 9,99 euros, fet que posa de manifest el valor extraordinari d'aquesta oferta. En aquest sentit es podria dir que el vi et surt de franc.

Detalls dels productes

El Via Terra és un vi blanc del celler Edetària, ubicat a la regió de Terra Alta. Aquesta zona és reconeguda pel seu terrer excepcional, que confereix als vins un caràcter únic. Es tracta d'un vi elaborat amb raïms de la varietat Garnatxa Blanca, coneguda per la seva capacitat per reflectir la mineria del terra i per oferir un balanç perfecte entre acidesa i cos.

Per la seva banda, les ostres arrissades provenen del Delta de l'Ebre, una de les zones més anomenades d'Espanya pel que fa a la producció de marisc de qualitat. La caixa conté 1 kg d'ostres, cosa que sol equivaldre a unes 12-14 unitats, depenent de la seva mida. Aquestes ostres són apreciades per la textura carnosa i el sabor que recorda el mar.

Valors nutricionals

Les ostres són conegudes no només pel seu sabor exquisit, sinó també pel seu alt valor nutricional. Són una font excel·lent de proteïnes d'alta qualitat, vitamines (especialment B12), minerals com el zinc, el seleni i el ferro , i són baixes en calories. Això les converteix en un aliment ideal per als que cerquen una dieta equilibrada i saludable.

El vi blanc, per part seva, es gaudeix amb moderació, pot tenir beneficis per a la salut. Conté antioxidants com el resveratrol i pot ser part duna dieta saludable quan es consumeix de forma responsable.

Detall del lot d'ostres i vi a Bonpreu i Esclat
Detall del lot de vi i ostres a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Maridatge perfecte

El maridatge de vi blanc i ostres és clàssic i atemporal. La frescor i la mineralitat del Via Terra realcen el sabor salí i la textura suculenta de les ostres. Es recomana servir el vi ben fred. Per aprofitar aquesta promoció al màxim, se suggereix preparar les ostres simplement obrint-les i servint-les amb un rajolí de llimona o un toc de salsa mignonette , que es fa amb escalunyes, vinagre i pebre negre. Cal anar amb compte en obrir les ostres i es recomana fer servir un guant de protecció i un ganivet especial per a ostres.

On i fins quan està disponible l'oferta?

Aquesta promoció és vigent per un temps limitat, concretament fins al dia 8 d'abril. Es pot trobar a tots els establiments Bonpreu i Esclat fins a aquesta data o fins a fi d'existències.