Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu ia la cantonada inferior esquerra, diverses mans de persones agafant un tros de pizza

El lot estalvi de pizza, gelat i cervesa a Bonpreu amb més del 40% de descompte

La promoció estarà disponible fins al 3 de juny

Bonpreu i Esclat han llançat una atractiva promoció que no et voldràs perdre. Des del 21 de maig fins al 3 de juny del 2024, aquestes cadenes de supermercats catalanes ofereixen un lot estalvi que inclou dues pizzes Dr. Oetker, un paquet de gelat Lotus Biscoff i una caixa de cerveses Estrella Galicia. Tot això per un preu increïble de només 9,95 €, cosa que representa un descompte superior al 40 % en comparació del preu habitual de 16,86 €.

Què inclou el lot estalvi?

El lot estalvi inclou una selecció variada de productes que són perfectes per a una nit de sopar ràpid i deliciós.

  • Dos Pizzas Dr. Oetker: Aquesta marca és coneguda per la seva qualitat i sabor autèntic. Les varietats incloses són la Pizza Quattro Formaggi i la Pizza Prosciutto, totes dues molt populars entre els consumidors. El preu habitual d'aquestes pizzes és de 7,78€ per dues unitats.
  • Un paquet de gelats Lotus Biscoff: Aquest paquet conté sis mini gelats (original o xocolata blanca), cadascun de 46 grams. Els gelats Lotus Biscoff són famosos per la seva combinació de cruixents galetes i cremós gelat, fent d'aquestes postres una delícia irresistible. El preu regular d'aquest paquet és de 5,39€.
  • Una caixa de cerveses Estrella Galicia: Aquest paquet inclou sis ampolles de 200 ml cadascuna. Estrella Galicia és una marca reconeguda per la seva qualitat al món cerveser. El preu habitual d'aquest paquet és de 3,69€.

Valors nutricionals

Ambdues pizzes destaquen pels seus ingredients d'alta qualitat i sabor inconfusible, i les converteixen en una opció ideal per a un menjar ràpid i satisfactori. Això sí, cal anar amb compte amb les calories. Es recomana un consum moderat d'aquest tipus de productes.

Pel que fa als gelats Lotus Biscoff són perfectes per satisfer el teu gust d'alguna cosa dolça sense sentir-te culpable per les calories. Finalment la cervesa Estrella Galicia és coneguda pel seu sabor refrescant i equilibrat, perfecta per acompanyar les pizzes incloses al lot. La graduació és de 5.5. Com tota beguda alcohòlica cal prendre-la amb moderació.

Detall del lot estalvi a Bonpreu i Esclat
Detall del lot estalvi a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Unes marques de primera

Dr Oetker és una marca alemanya amb més de 100 anys d'història en la producció d'aliments d'alta qualitat. Les pizzes són molt apreciades pel seu sabor autèntic i la seva àmplia varietat d'opcions, adaptant-se als gustos de tots els consumidors.

Per la seva banda, Lotus és una marca belga famosa per les galetes de caramel i les innovacions en productes de gelateria. Els gelats Lotus Biscoff han guanyat popularitat ràpidament gràcies a la seva combinació única de textures i sabors.

I finalment, Estrella Galicia és una cerveseria fundada el 1906. És reconeguda mundialment per la qualitat de les seves cerveses, que es caracteritzen pel sabor refrescant i el procés d'elaboració tradicional.