Muntatge amb l´exterior d´un establiment de la Sirena. A la dreta, dins un cercle, José Elías

José Elías, propietari de la Sirena, et porta la comanda a casa: Com ser l'afortunat?

Molt actiu a les xarxes socials, José Elías estrena una nova promoció

Si ets client de la Sirena podries trobar-te amb una grata sorpresa. El propietari de l'empresa podria visitar-te a casa teva. Si fas una comanda a la coneguda empresa de congelats fins al 8 de gener podries ser un dels seus afortunats. Passi el que passi sortiràs guanyador ja que independentment del sorteig de la visita a casa teva, les comandes superiors a 50 euros tindran un descompte segur.

"José Elías camioner. Si vols rebre la comanda de la Sirena on line amb el camioner premium demana amb el cupó "Hola Jose" abans de diumenge a les 15:00. Selecciona franja horària al matí del dilluns 8 de gener", assegura Elias. El mateix Elías explica tots els detalls al compte d'Instagram.

La publicació de l'amo de La Sirena ha tingut molt èxit i han estat molts els que han aplaudit la seva iniciativa amb comentaris com aquest: “Quan ets un CEO de debò cal fer de tot i és l'única manera de veure com funciona tot des de les compres, la producció, la venda, i la distribució, que aquesta darrera és tan important com les altres, força".

Qui és José Elias?

José Elías ha irromput a l'escena pública amb una història digna de ser explicada. Nascut a Badalona el 1976 en una família de classe obrera, Elías és la viva imatge de l'èxit a través de la perseverança i la innovació.

Amb només 19 anys, aquest fill d'electricista va començar les primeres aventures empresarials, encara que no totes van ser reeixides. La seva gran oportunitat va arribar el 2009 amb la liberalització del mercat elèctric a Espanya. Amb només 3.000 euros a la butxaca, va fundar Orus Energía, una comercialitzadora de llum i gas que, només dos anys després, va adquirir Audax Energia. Aquesta compra va ser un moviment estratègic clau que va marcar l'inici del seu ascens al món empresarial.

Audax Energia, i posteriorment Audax Renovables, es van especialitzar en el desenvolupament d'energies netes i la implantació de parcs eòlics a diversos països europeus. L'èxit d'Audax Renovables a la borsa, impulsat per una estratègia astuta i una expansió internacional, va convertir Elías en multimilionari. Sota el lideratge, l'empresa es va diversificar en sectors com les telecomunicacions, la medicina i l'alimentació, destacant l'adquisició del 100% dels supermercats La Sirena.

El que fa a José Elías una figura tan interessant no és només el seu èxit empresarial, sinó també la seva personalitat i enfocament a la vida. Tot i la seva immensa fortuna, es considera a si mateix amb "mentalitat de pobre", i sovint se l'ha vist usant el seu Ferrari per a tasques quotidianes com anar a comprar al supermercat. El seu estil de vida el diferencien de molts altres i el converteixen en un exemple.

A més del seu èxit en els negocis, Elías també ha captat l'atenció a les xarxes socials, convertint-se en una figura popular en plataformes com YouTube i TikTok, on comparteix el seu coneixement i experiències. N'és una prova aquesta última campanya que ha llançat. Seràs un dels afortunats? Encara hi ets a temps.