Façana supermercat Carrefour amb una noia contenta

Estalvia 423 euros amb aquest producte a Carrefour

Carrefour tira la casa per la finestra i rebaixa els productes de la llar

Carrefour és molt més que un supermercat. L'establiment de la cadena francesa no ven només productes relacionats amb l'alimentació. A les seves botigues es poden trobar electrodomèstics, roba, parament per a la cuina i productes de la llar, com ara sofàs, mobles i matalassos. Precisament l'oferta que us expliquem avui és sobre matalassos.

Als supermercats Carrefour podreu trobar matalassos amb rebaixes molt importants. Per exemple, un matalàs de molls ensacats visc grafè reversible de 150x190cm Drom Vindo per 282 euros, quan el preu de sortida era de 705 euros. Això vol dir que el descompte és de 423 euros. Una autèntica ganga que cal aprofitar com més aviat millor, ja que l'oferta és limitada i fins i tot fi d'existències.

Matalàs venut a carrefour
Matalàs en oferta a Carrefour | Carrefour

Si el producte es compra avui, la data de lliurament aproximada serà el 23 de maig. No hi ha despeses d'enviament i la promoció només és vàlida per Internet. A més, es poden finançar en deu quotes de 28 euros més les comissions vinculades a la primera quota (TIN 0%, TAE 12,77%).

Característiques del matalàs

El fabricant explica les característiques d'aquest producte. Ofereix un gran nivell de comoditat i respatller per a un descans perfecte. Està compost d'una capa d'encoixinat independent de molls ensacats per rebre un ajustament perfecte i una contenció adequada de columna i coll, entre d'altres, cosa que permet una correcta distribució de la pressió i evita els punts de pressió, que poden provocar mal dormir.

Aquesta mateixa capa aporta una gran ventilació al matalàs per sentir sempre una temperatura òptima per a un descans profund. A més, el matalàs inclou una capa superior de visc grafè combinada amb escuma HR, per a una resposta perfecta als moviments, permetent una perfecta adaptació a la temperatura corporal. El matalàs DROM Vindo és reversible, cosa que et permet escollir entre dues opcions de confort: encoixinat tou per descansar i encoixinat més ferm per recolzar adequadament el cos. El matalàs DROM Vindo 150x190 cm és perfecte per als que busquen una aportació suau d'elasticitat i relaxació per descansar de forma profunda i còmoda.