Jesé Rodríguez, emprenyat amb un concursant de SV

Jesé amenaça un concursant de Supervivientes

El 'reality' de Telecinco està brindant, com és habitual, moments d'alta tensió entre els participants

Fa només tres setmanes que Supervivientes 2024 va donar el seu tret de sortida i els enfrontaments entre concursants ja estan a l'ordre del dia. La tensió, els nervis i les discussions s'han tornat rutinaris en aquesta nova edició del programa de Telecinco. En una aventura de supervivència com aquesta, les emocions estan a flor de pell i generen desavinences entre els participants que desemboquen en durs retrets.

16 valents es van embarcar en aquest viatge ple de reptes diaris a principis del mes de març. La majoria, pertanyents al sempre rocambolesc món televisiu. Un d'ells és Aurah Ruiz, la popularitat de la qual va sorgir precisament d'un altre reality de Mediaset, Mujeres y Hombres y Viceversa; a més, és també coneguda per ser la dona de Jesé Rodríguez.

Les primeres setmanes de programa no estan sent gens fàcils per a la canària, que, de fet, ha protagonitzat un dels majors moments de tensió en aquest primer tram del concurs. Va passar quan Gorka Ibargureninfluencer i entrenador personal, li va recriminar la seva actitud.

“T'estem fent el menjar i portant-t'ho a la boca cada dia; mira el que fas. ¡Ens tens fins aquí!”, va proclamar, alterat, el basc. Amb ell, ja són diversos els participants que retreuen la 'passivitat' d'Aurah Ruiz a les tasques diàries i bàsiques de l'illa.

La resposta de Jesé Rodríguez

El marit d'Aurah Ruiz, Jesé Rodríguez, futbolista professional actualment sense equip, va publicar una storie al seu perfil d'Instagram. Es va dirigir directament a Gorka Ibarguren sense filtre i sense pèls a la llengua: “Aquest subnormal té ja les seves ganivetades amb hora i dia, i no són meves”.

Però, per si això ja no fos suficient, el missatge del futbolista canari no va quedar aquí. "No cal que jo li doni; t'havies de cuidar abans d'entrar a una cosa en la que no ets bo. Els del davant de tu m'ho estan dient: T'han de donar G", ha afegit.

Finalment, va afegir un altre comentari en forma de consell destinat a l'entrenador personal: “A les dones se'ls respecta i se'ls parla bé, tolete”. Tot això ens indica que Jesé Rodríguez està seguint i recolzant fidelment l'aventura de la seva dona a Hondures.

Després de l'amenaçant publicació, l'exjugador de Reial Madrid i PSG, entre altres equips, va publicar un altre storie; aquesta vegada, en un to diferent. "¡Vinga, bebé! Tu pots amb tots i totes; només has de seguir com vas. T'estimo", va voler recolzar Jesé Rodríguez a la seva dona.

Aurah Ruiz ha estat nominada per tercera vegada a les tres rondes de nominacions que s'han dut a terme des del començament del programa. Les dues ocasions anteriors, la canària ha estat la salvada per l'audiència. Veurem si dijous que ve aconsegueix tornar a evadir l'expulsió.