Muntatge amb una imatge de Llucià Ferrer durant una entrevista televisiva. A la dreta una imatge d?una noia somrient

Llucià Ferrer a una farmàcia: La sorpresa d'una senyora amb ell

La divertida anècdota viscuda pel famós presentador català

Llucià Ferrer és un dels presentadors més carismàtics de TV3. La seva simpatia és palpable tant dins com fora dels platós. Recentment ha publicat un tuit al seu compte d'X (Twitter), a través del qual torna a fer gala del seu contagiós sentit de l'humor.

Com qualsevol persona més o menys mediàtica, Ferrer també ha de fer la seva vida més enllà de les seves intervencions davant de les càmeres. La seva presència en una farmàcia ha provocat una anècdota que no ha desaprofitat a compartir amb una publicació en què es limita a escriure el que li ha dit una dona amb qui ha coincidit: “En una farmàcia em diu la senyora: 'Saps que tens la veu clavada al presentador del concurs de TV3?'". Un text que ha acompanyat d'unes emoticones de sorpresa. I és que la veu de Llucià Ferrer és de les que fan història.

La publicació ha despertat diversos comentaris on es percep el somriure que ha aconseguit treure després de l'experiència viscuda. Als seus 46 anys, Llucià Ferrer es troba en un gran moment de la seva trajectòria professional, gràcies a l'èxit del concurs Atrapa'm si pots. El programa el títol del qual ret homenatge a la pel·lícula dirigida per Steven Spielberg el 2002, és un clàssic "quiz show", de preguntes i respostes, que s'emet de dilluns a divendres de 19h a 20h de la tarda. Tot i això, la personalitat i el carisma de Ferrer, l'han convertit en una variació molt original. A cada programa, cinc concursants s'enfronten en quatre fases de proves i preguntes, sota la pressió del cronòmetre, per aconseguir l'accés al Minut Final. En aquesta prova final un concursant ha de respondre cinc preguntes en un minut per aconseguir el pot.

Un rostre i una veu molt identificables

Llucià Ferrer va debutar a TV3 amb el programa Virus. Més tard va presentar i va dirigir els programes Quin país!, L'aprenent i Menú degustació, i va presentar el programa de converses Rols de parella. A la ràdio ha treballat per a Ràdio Flaixbac, on va presentar el programa El matí i la mare que el va parir. A RAC105 va crear el programa Fricandó matiner. Després va passar per Catalunya Ràdio amb l' On vols anar a parar? A RAC1, ha presentat i dirigit el programa Via lliure estiu. Actualment, cada dissabte al migdia s'encarrega del Vermut de Llucià Ferrer a Ràdio Flaixbac.

El famós comunicador català ha reconegut que "la ràdio m'ha regalat els millors anys de la meva vida. Amb 19 anys estava fent ràdio per tot Catalunya, cosa que avui és més difícil. Però també perquè vaig voler dedicar-li molts esforços i vaig perdre molts diners, alguna cosa que ara els joves no estan tan disposats a fer. Les coses a la vida costen molt i hem de fer cas al que diuen de “qui bé sembra, bé collita”.