Muntatge amb una imatge de Laura Escanes durant un reportatge. A l'esquerra una imatge borrosa amb una influencer

L'atac d'una influencer espanyola a Laura Escanes

Controvèrsia per unes afilades declaracions

La model i influencer catalana de 28 anys, Laura Escanes Espinosa, ha patit un sever atac psicològic per part d'una altra destacada influencer, la valenciana de 30 anys, Violeta Mangriñán.

Durant el photocall del multitudinari esdeveniment per a influencers anomenat Lolalolita Land, que s'ha celebrat aquest passat 15 de juny a Madrid i la creadora del qual és la TikToker Lolalolita, Mangriñán ha fet gala de la tensió que existeix entre les dues influencers. Després de rebre la pregunta que A qui regalarien un peluix de la tómbola? l'estrella de Supervivientes 2019 va respondre de manera categòrica: "A la Laura Escanes, perquè està molt soleta, necessita companyia. Per a tu Laura, per tots els que tu em dónes". Tota una declaració on queda palpable l'enfrontament i l'enveja que es professen.

Entre l'amistat i la rivalitat

Ex de Risto Mejide, Laura Escanes ha col·laborat amb grans marques com Majorica o Intimissi i treballa molt al món de la llenceria. A més, ha aconseguit desfilar a passarel·les com la 080 de Barcelona i la New York Fashion Week. Amb anterioritat a la seva relació amb Risto Mejide -21 anys més gran que ella i amb qui es va casar el 2017-, Laura va mantenir una relació amb Ferran Regaña, un jove jugador de pòquer professional. Posteriorment se la va relacionar amb el músic i compositor espanyol Álvaro de Luna. Laura Escanes té prop de 2 milions de seguidors a Instagram i supera el milió a TikTok.

Violeta Mangriñán es va donar a conèixer al programa Mujeres y Hombres y Viceversa per a Cuatro l'any 2018. La pretendent ho va donar tot al programa amb la intenció de trobar l'amor de la mà d'Albert Barranco. El programa li va oferir el tron i ella ho va acceptar en veure que ell no ho deixaria tot per ella. D'aquí en endavant, el seu èxit va anar creixent exponencialment. El salt de Violeta a la televisió va fer que la seva faceta com a influencer es disparés i comencés a treballar molt més al món de les xarxes socials. Violeta acumula prop de 2 milions i mig de seguidors a Instagram i més d'1,2 milions a TikTok.

En adonar-se de les seves inoportunes declaracions, Mangriñán va procurar suavitzar la situació: "Em porto genial amb la Laura, la considero una bona companya. No és la primera broma que ens gastem i quina pena que tot es malinterpreti. Em van preguntar que a quin influencer li regalaria un peluix i vaig dir a la Laura perquè està "molt sola" irònicament, perquè a la pobra cada setmana li treuen un xicot bo".