El personatge d'Antonio Recio de 'La que s'acosta' a la seva peixateria

L'actor Jordi Sánchez de jove... i amb molt de cabell

La popularitat de l'actor català va anar a més quan va començar a interpretar Antonio Recio

L'actor i director Jordi Sánchez té actualment 59 anys. A Catalunya, tothom el coneix pel paper de Lopes a Plats Bruts, però a l'Estat espanyol tothom l'identifica i ho recordarà pel paper d'Antonio Recio a 'La Que se Avecina'. Tots dos personatges no s'assemblen res, però són brillants. Josep Lopes - pronunciat així - era un noi d'uns trenta anys, sense cap aspiració a la vida (ni laboral ni personal) que treballava en una ràdio de barri i acumulava deutes. Era una bona persona, simpàtic, amable i molt generós.

Antonio Recio és tot el contrari. És un empresari que es dedica al món del peix i el marisc i rivalitza amb la màxima competència: Percebesa. Recio és una persona egoista, masclista, homòfob i xenòfob que ha de conviure amb una filla transsexual que s'embolica amb el seu veí i millor amic, Enrique Pastor.

Jordi Sánchez emociona els seus seguidors

Jordi Sánchez estarà present en les properes temporades de LQSA, que ja han estat anunciades i que una ja s'està gravant. Només els espectadors de Catalunya el recorden tan jove i ara han aparegut unes imatges on l'actor encara és més jove que a Plats Bruts, ja que encara té cabell. Si la sèrie de TV3 es va emetre a finals dels noranta i principis del 2000, aquesta foto podria ser d'uns anys enrere, així que l'artista podria tenir uns 30 anys.

Quina il·lusió m'ha fet la foto que m'ha enviat Barroso a través de mi estimat @fernando_tejero Bonica edat en què ho tenia gairebé tot per fer. Fins i tot perdre els cabells. Petó gran, amic @marianobarrosocine. No recordava haver treballat de petit. @monica_glaenzel #camilorodriguez, ha publicat. “Què ric. Una abraçada enorme”, ha publicat la seva companya Petra Martínez, que interpreta el paper de Fina Palomares.

Altres treballs de Jordi Sánchez

"Sota el mateix sostre" (2019): Una comèdia dirigida per Juana Macías, en què Sánchez té un paper rellevant o "Ara o mai" (2015): En aquesta comèdia romàntica dirigida per María Ripoll, Jordi Sánchez interpreta un paper secundari , són alguns dels papers de Jordi Sánchez al cinema.

A més del seu treball en cinema i televisió, Jordi Sánchez ha tingut una notable carrera al teatre, participant en diverses obres tant com a actor com a guionista i director. La seva versatilitat i el seu talent li han permès abordar una àmplia gamma de gèneres, des de la comèdia fins al drama.

Jordi Sánchez ha estat nominat en diverses ocasions als Premis Feroç, especialment pel seu paper a "La que se avecina". Ha rebut nominacions dels Premis de la Unió d'Actors pel seu treball a la televisió.