Muntatge amb una imatge d'Ibai Llanos en una emissió en directe. A l'esquerra una imatge amb Geard Piqué durant una retransmissió

Ibai Llanos i Gerard Piqué a la vora del divorci

Forta crisi en una de les associacions professionals més reeixides

Mals temps per a Gerard Piqué. L'exfutbolista del FC Barcelona fa temps que reb tot tipus de missatges rancorosos de la seva exparella, la cantant colombiana Shakira. Ara, tot sembla indicar que s'acosta una altra separació, en aquesta ocasió de tall professional, la que manté amb l'influencer Ibai Llanos.

Al juliol de 2022, Gerard Piqué i Ibai Llanos fundaven la Kings League. Tot i que van ser molts els que no confiaven gaire en les possibilitats reals del projecte, el cert és que no va trigar a convertir-se en tot un fenomen social. De fet, qualsevol idea en què participa el famós youtuber basc de 29 anys es converteix en èxit. Ibai és un veritable Rei Mides de l'electrònica i la tecnologia.

Tot i la consolidació d'una relació professional que es percebia com a inalterable, és ben conegut que l'èxit i la fama comporta els seus contratemps. Així i segons ha informat la periodista especialitzada en crònica social i premsa rosa, la catalana Laura Fa al programa "Espejo Público" d'Antena 3, Piqué i Llanos estarien travessant el pitjor moment en la seva associació, les greus conseqüències del qual podrien provocar la fi dels seus negocis en comú. La periodista del cor ha indicat que "fa dos o tres mesos que va començar a circular el rumor que entre tots dos hi havia força mal rotllo i que haurien decidit separar aquesta societat i que cadascú funcioni per lliure".

El probable final d'una associació molt reeixida

Sembla que la gran causa sobre aquestes desavinences vindria provocada per qüestions merament econòmiques, que han generat unes discussions acalorades que no han passat desapercebudes per a alguns dels treballadors dels influents i nous magnats. En les ocasions precedents, han aconseguit superar aquestes crisis per tornar a liderar conjuntament els nous reptes que s'han anat plantejant, recuperant la confiança mútua. No obstant això, ara podria haver arribat la fi per als seus negocis en comú, perquè cadascú segueixi el seu camí empresarial pel seu compte.

El jove influencer basc també és el creador de la idea de "La velada del año", una baralla de boxa casolana, realitzada entre mediàtiques figures del streaming, actors i youtubers de parla hispana. Piqué es va associar amb Llanos també en aquest projecte. Però la propera edició, prevista per al proper 13 de juliol en aquesta seu que sembla acaparar qualsevol acte o concert que calgui, que és el Santiago Bernabéu madridista, pot significar l'última coordinada entre tots dos. A partir del proper any, Ibai Llanos seria l'únic i màxim responsable.