Muntatge amb una imatge de Leticia Sabater al programa "El hormiguero". A la dreta una imatge de Georgina Rodríguez al programa "El Hormigueroo"

Georgina Rodríguez i Leticia Sabater a l'ull de l'huracà per enrenou en un restaurant

Una sorpresa que acaba en aldarull

Un restaurant de luxe de Madrid ha estat testimoni d'un aldarull en què s'han vist involucrades la model i empresària argentina de 30 anys Georgina Rodríguez, i la presentadora de televisió de 58 anys Leticia Sabater.

La influencer i parella del futbolista portuguès Cristiano Ronaldo, era a la capital espanyola i es va desplaçar fins al luxós restaurant per compartir una vetllada amb un grup d'amics, un dels quals era una dona que va decidir celebrar el seu aniversari mitjançant un acte imprevist que va agafar tothom per sorpresa: l'actuació en directe de Leticia Sabater. La catalana va interpretar alguns dels seus èxits, com "Toma pepinazo", "18 centímetros" i "La salchipapa". Ningú no sabia res de tot allò, inclosa Georgina, que com tots va mostrar certa cara d'estupefacció.

Acalorades queixes dels clients

No obstant això, el principal problema va venir per part de la major part de la resta de comensals, que no tenien res a veure amb aquesta celebració improvisada, i que volien seguir gaudint del seu exclusiu menjar. Alguns clients van arribar a avisar les autoritats per aturar l'actuació de Sabater. Segons una informació del periodista Javier de Hoyos, els agents van demanar a l'artista que parés fins que es buidés una mica el local i així ho va fer la famosa presentadora i cantant, que es va asseure en una taula del restaurant fins que va poder continuar.

Segons sembla, la mediàtica parella de Cristiano Ronaldo sí que ho estava passant bé davant d'aquesta improvisada actuació, i fins i tot es va mostrar molt d'acord amb tot allò. Això sí, al seu exitós perfil d'Instagram -que acumula gairebé 60 milions de seguidors- no hi apareix cap referència a aquest inclassificable concert del restaurant madrileny.

De pare argentí i mare espanyola i malgrat haver nascut a Argentina, Georgina va passar molt de temps al nord d'Espanya, a Jaca. Així ho va explicar fa uns anys: "El meu pare és argentí i la meva mare és de Múrcia. Van anar a Buenos Aires amb la meva germana Ivana perquè elles coneguessin la família del meu pare. Van decidir quedar-s'hi un temps i vaig néixer jo. El meu pare va intentar convèncer la meva mare per viure a l'Argentina, però no ho va aconseguir i, quan jo tenia un any, van tornar a Múrcia. Després, ens vam traslladar a viure a Jaca”.

Leticia Sabater torna a ser al primer pla mediàtic gràcies al seu recent pas pel programa El hormiguero, que presenta i dirigeix Pablo Motos a Antena 3. La seva participació va obtenir un gran èxit d'audiència. Sabater va aprofitar el seu compte d'Instagram per agrair la invitació de Pablo Motos: "Moltes gràcies a @pablomotos i tot l'equipàs de @elhormiguero per convidar-me al programa, i fer-me una gran entrevista honesta, real, amb anècdotes divertides i mostrant la meva part personal més dura de la infància perquè la gent em pugui conèixer millor com a persona i professional”.