Muntatge amb una escena de la sèrie “Com si fos ahir”. A la dreta una imatge amb un noi preocupat

'Com si fos ahir' del 2 de juliol: La Cati en torna a proposar una de grossa

També veurem que la Noe segueix amb la seva estranya actitud amb el Miquel

El segon capítol de la setmana de 'Com si fos ahir' serà, a priori, menys intens que dilluns. El funeral del Maties ha acabat fatal i el Jofre ha culpat directament la colla d'haver-li provocat la mort.

Aquest dimarts veurem que la Gina anima l'Eva que quedi amb el Lluc per poder parlar de l'apartament. La situació és totalment surrealista i era evident que acabaria així. Un cop més, l'Eva s'ha precipitat. Va començar una relació amb el Lluc gairebé sense conèixer-lo i va comprar un apartament amb ell i la parella Jordi-Gina.

Aquests dos també són especialistes a fer coses rares que els acaben perjudicant. El pis és dels quatre però en tallar l'Eva amb el Lluc i distanciar-se'n el Jordi i la Gina després de descobrir que és mala persona, tenen un problema. Legalment haurà de prendre una decisió i no serà fàcil. Quan queden, el Jordi i la Gina també hi van i en Lluc reacciona malament.

La Cati i la seva enèsima ocurrència

En una segona trama, veurem que la Cati contacta amb una mèdium perquè el Marcel pugui parlar amb la Virgínia, però l'esperit de la noia no vol contactar-hi perquè està massa enfadada. Un cop més, aquesta trama té un punt surrealista. Serà una altra actriu? No és la primera vegada que la Cati recorre a actors o actrius per aconseguir els seus fins. Tot i que la pregunta que tothom es fa és… està realment morta la Virgínia? Els germans no van anar amb ella a l'hospital i tot indica que està simulant la seva mort per donar-los una lliçó.

L'estratègia de la Noe amb el Miquel

Finalment segueix l'estira-i-arronsa entre el Miquel i la Noe. Tot i que aparentment les coses s'han calmat una mica, queda clar que aquesta trama serà de les potents d'aquí a final de temporada. El Miquel i la Vero estan bé, cosa que no agrada a Noe. Encara que ella dissimuli i faci creure a l'Aitor que tot va bé, la realitat és diferent. Aquest dimarts veurem que el Miquel demana a la Noe quedar-se uns dies més al Guillem per a les vacances, però la Noe li diu que no pot ser perquè ha comprat uns bitllets d'avió. És evident que no vol que la relació entre la Vero i el Miquel surti bé.

On i a quina hora s'emetrà el capítol de 'Com si fos ahir' de dimarts 2 de juliol de 2024?

Ja som a l'estiu i hi ha alguns canvis a la programació de TV3. Els capítols de 'Com si fos ahir' comencen uns minuts abans. Concretament aquest dimarts 2 de juliol, l'episodi de la sèrie de sobretaula de TV3 tindrà el seu inici a les 16.02 segons la programació oficial de la cadena. Tindrà una durada aproximada, comptant la pausa publicitària, de 35 minuts.

Es podrà veure, com sempre en directe, per TV3 i per la plataforma 3cat.