El personatge de Jordi de 'Com si fos ahir'. A l'esquerra de la imatge una emoticona d'ensurt

'Com si fos ahir' del 15 de febrer: Greus conseqüències per al Jordi

També veurem com avança la misteriosa trama de la Virgínia

S'acosta el final de setmana i diverses trames de 'Com si fos ahir' van avançant. En primer lloc, veurem novetats en l'assumpte del producte tòxic. Després de l'empitjorament de l'estat de salut de la Malena i els problemes de fertilitat del Marcel, l'Eva té clar que el culpable és el producte tòxic del gimnàs. No hi ha proves clares, només indicis. El Marc, propietari del gimnàs i germà del Marcel, no vol remoure l'assumpte però l'Eva pel seu compte va contactar amb el Salva. L'advocat va accedir a no cobrar per les primeres gestions.

Al capítol de dijous, l'Eva s'informa sobre qui és qui a l'empresa que ven el detergent tòxic i decideix anar a parlar amb un dels directius. Però l'home no es mostra gens receptiu. Com s'esperava, la multinacional no s'espanta davant de la petició d'una persona que, a més, no té proves clares.

El Jordi tocat i enfonsat?

En segon lloc hi haurà novetats sobre la trama més absurda de les darreres setmanes. Els fans de la sèrie ja fa dies que es queixen a les xarxes socials sobre el fet que la trama dels problemes domèstics per la neteja a casa del Jordi i la Gina s'està allargant massa. Inicialment el Jordi no netejava, cosa que va provocar que Gina després d'intentar-ho de mil maneres, iniciés una vaga de neteja.

Tampoc no va resultar efectiu. L'ultimàtum va obligar el Jordi a “reaccionar”. Va contractar una dona de la neteja però la Gina ho va acabar descobrint tot. Tot i que els amics renyen el Jordi per la seva actitud respecte al tema dels treballs domèstics, ell no sembla fer gaire cas. Segueix en la línia. I la paciència de la Gina té un límit.

El Marc defensa la seva germana Virgínia per la jugada que prepara la Cati

La trama de Virgínia continua avançant. Al capítol de dimarts vam poder veure com l'Erika, la mare de la noia, coneixia la Cati. Tot i que van mantenir les formes, l'Erika no es va emportar bona impressió. Cada vegada va quedant més clar que la Cati vol aprofitar-se'n encara que el que ningú no sap és que la jove guarda un secret.

Tenint en compte que dels seus germans no poden voler diners perquè ella ja és rica, tot indica que el problema és de salut i que la Virginia –encara no els ho ha demanat– necessitarà una mica dels seus germans en aquest sentit. Aliens – encara – a tot això, el Marc i el Marcel descobreixen que la Cati va muntar una sessió d'espiritisme amb la Virgínia i sospiten les seves intencions. La Cati va aprofitar que la noia és molt supersticiosa per enganyar-la amb l'espiritisme, amb alguna intenció oculta. El Marc no pensa permetre que la seva mare enredi la Virgínia.