Noe parlant per telèfon a 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 15 d'abril: La decisió de la Noe sobre la seva feina

També veurem com evoluciona el judici en què el Jordi exerceix de jurat popular i l'enrabiada de la Gemma amb la Naiara

Primer capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. L'episodi tindrà tres trames principals. Una de nova i dues d'elles, força interessants, derivades de coses que han passat al capítol del divendres 12 d'abril.

En primer lloc veurem que el Miquel necessita que la Noe li digui si tornarà a la consultoria, però ella té molts dubtes. Aquest divendres, el Miquel ha afluixat. Els seus amics li han fet veure que la seva actitud tan hostil contra la Noe no ajudava ningú i també va sentir l'Eric dir que troba a faltar la seva mare. Finalment cedeix i “torna” l'Eric amb la Noe i li ofereix tornar a la consultoria per compensar-li el fet que li ha boicotejat una feina. L'Aitor anima la Noe a provar-ho. Què decidirà la Noe?

La Gemma esclata contra la Naiara

Una trama nova enfrontarà la Gemma amb la Naiara… o la Gemma amb el Toni. La Gemma està farta que la Naiara es quedi a dormir a casa cada vegada que li fa mandra tornar a Ripollet. Recordem que la jove, filla del Toni, la seva parella, se n'ha anat a viure a Ripollet perquè els lloguers a Barcelona estan molt cars. Ella segueix treballant a Barcelona i conserva moltes amistats pel que es queda a viure a casa del pare i la Gemma en més d'una ocasió. Això cada cop molesta més la Gemma. Al capítol de dilluns, parla amb el Toni i ell es rebota. S'acosta una crisi entre la parella?

L'intent de la Gina i el Valeri per salvar el seu cosí de ser condemnat

Finalment veurem que la Gina no vol que condemnin Lluc. És el seu cosí i escolta com les seves amigues – sense saber que són família – en parlen malament pel presumpte delicte que va cometre. Ella creu que és innocent, però no hi ha res clar. El Valeri té una idea perillosa per intentar contactar el Jordi perquè els ajudi, però per a la Gina és una bogeria. ¿Acabarà afectant tot això negativament el Jordi? ¿Resoldran el Valeri i la Gina el cas i salvaran el seu parent? O serà realment culpable i simplement faran el ridícul?

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del dilluns 15 d'abril del 2024?

El capítol començarà a les 16.10 i tindrà una durada aproximada de 35 minuts. Tot i això, de vegades els capítols s'avancen uns minuts en funció de la durada de l'espai culinari 'Cuines', que s'emet abans.

Els fans de 'Com si fos ahir' podran gaudir de l'episodi de la sèrie favorita en directe per TV3 i a la plataforma 3cat. A la plataforma també es podrà veure en diferit en qualsevol moment.