Muntatge amb una imatge de Joana Sanz i Dani Alves durant un reportatge. A l'esquerra, una imatge amb una dona pensativa

Enigmàtiques declaracions de Joana Sanz sobre Dani Alves: No crec...

La model canària se sincera a través d'Instagram

Malgrat el que ha passat al voltant de l'exfutbolista del Barça, el brasiler Dani Alves, i la sentència de quatre anys i mig de presó per abusos sexuals, la seva dona, la model canària Joana Sanz, no es planteja un divorci que semblava inevitable .

Si bé és cert que, al principi, li hauria demanat el divorci al seu marit, uns mesos després va optar per aturar tot el procés. Una decisió que ara, Joana Sanz ha volgut justificar voluntàriament a través del compte d'Instagram, que acumula més de 963.000 seguidors. Ha estat mitjançant una story del seu perfil en què ha exposat: "No crec en el matrimoni. Els convido a tots a casar-se, celebrin la festa, perquè és un record meravellós per tenir, molt divertit i més si ho comparteixes amb els teus éssers estimats, però la resta, no és més que un paper signat”. Unes declaracions una mica enigmàtiques que deixen pas a la reflexió personal de cadascú.

Les dificultats per aconseguir el divorci

Potser tot s'entendrà molt més amb aquesta sentència: “No és tan fàcil, quan aquest matrimoni ja no va per enlloc, divorciar-se. Jo pensava que era més del mateix, un paper signat i ja. Però no els meus amors, és súper fotut divorciar-se així que no es casin, per què?". Aquí sí que es pot intuir el perquè del no divorci; la complexitat del procés és el que ha pogut paralitzar l'objectiu de la cobejada model davant la impotència de no poder avançar amb els tràmits. Tot i això, lluny de sucumbir a l'amargor, la Joana ha tornat a la positivitat expressant: "Visc enamorada. Sempre cor enamorat, ja sigui de parella, d'amics... per molt dolor que tingui, sempre estic enamorada. Sense amor, ¿què és la vida? És bonic tenir amor a dins, aquest sentiment”.

L'Audiència de Barcelona ha condemnat el futbolista Dani Alves a quatre anys i mig de presó per violar una noia al bany d'un reservat de la discoteca Sutton de Barcelona la nit del 30 desembre del 2022, forçant la voluntat de la víctima "amb ús de la violència". A la sentència, notificada el 22 de febrer passat, la secció 21 de l'Audiència condemna per un delicte d'agressió sexual a Alves, que ja feia poc més d'un any que estava en presó preventiva, a quatre anys i mig de presó, cinc de llibertat vigilada i nou d'allunyament de la víctima, a qui va haver d'indemnitzar amb 150.000 euros.