Muntatge amb una imatge de Laura Celia durant un reportatge. A l'esquerra una imatge amb Jude Bellingham durant una entrevista

Coneix a Laura Celia, la parella de Jude Bellingham segons Daily Mail

El jugador anglès del Reial Madrid estaria sortint amb una de les models més cotitzades

La temporada que està completant el jove jugador anglès del Reial Madrid, Jude Bellingham, és de les que fan història. Actual segon màxim golejador de la Lliga, amb el seu equip virtualment campió de Lliga i semifinalista de la Champions, també ha marcat contra el màxim rival, el FC Barcelona, als dos partits de Lliga. Està sent un jugador decisiu i acaba de guanyar el premi Laureus al millor esportista revelació de l'any.

La nova joia madridista de 20 anys també comença a ser notícia pels rumors que indiquen que té parella. Segons una informació del Daily Mail, Bellingham està sortint amb la model neerlandesa Laura Celia Valk. Cinc anys més gran que el futbolista, a la trajectòria de l'atractiva Laura Celia, es troba el seu contracte com a model per a l'agència The Four Models, i ha servit com a imatge per a la marca PrettyLittleThing. Abans de convertir-se en model, Laura havia estudiat negocis creatius a la Universitat de Ciències Aplicades d'Amsterdam.

Cotitzada model i personatge mediàtic

Laura Celia s'ha convertit en una veritable influencer de la moda, i el seu compte d'Instagram ja acumula més de 448.000 seguidors. La parella ha estat vista per Madrid, la ciutat d'acollida de Jude Bellingham, i de la qual la model dels Països Baixos sent certa debilitat segons les seves publicacions, on disposa d'una carpeta específica per a les seves publicacions relacionades amb Espanya. Tot sembla encaixar, ja que Bellingham deixaria de ser considerat com un dels solters més cobejats, mentre que la model i influencer formaria part d'aquest terme, cada cop més mediàtic, conegut com a WAG (Wives and Girlfriends), amb les quals s'engloben a les dones i parelles de futbolistes.

Abans de passar uns dies junts per la capital espanyola, Bellingham va anar a recollir Laura Celia fins a Àmsterdam, ciutat on la model disposa de la residència principal. Tot i això, sol allotjar-se molt habitualment en hotels de luxe per tot Europa. Un d'aquests cobejats establiments és el luxós hotel The Madrid Edition, on Laura Celia va sopar a principis d'abril, l'endemà de veure vèncer Jude Bellingham contra l'Athletic Club per 2-0.

És ben sabut que les relacions entre futbolistes de primer nivell i famoses models solen ser una arma de doble fil, tant per l'interès mediàtic que generen, com pels constants viatges que tots dos han d'assumir en els compromisos professionals. No totes aquestes relacions es desenvolupen tan bé com la composta per Carles Puyol i Vanesa Lorenzo, per destacar-ne un cas exemplar.

Amb anterioritat, Jude Bellingham havia mantingut una relació sentimental amb una altra model cotitzada: la jove britànica d'ascendència turca i nigeriana, Asantewa Chitty. Serà Laura Celia la seva parella ideal? De moment, han optat per mantenir un cert secretisme i no se'ls veu per la feina de publicitar la seva relació. Però tots sabem que la privadesa en aquests nivells és molt difícil de gestionar.