Muntatge amb una imatge de Shakira cantant ia la cantonada inferior esquerra, dins d'un cercle, la cara de Clara Chía

Clatellot de Shakira a Clara Chía per una petició de l'actual nòvia de Gerard Piqué

Nou gir en la postura de la cantant colombiana

Un any i mig després d'una de les ruptures que van fer la volta al món, i com va ser la separació de Shakira i Gerard Piqué, encara estan candents els ànims per la separació tan abrupta entre el futbolista del Barça i la cantant colombiana. Piqué i Shakira es van conèixer al Mundial de Sud-àfrica del 2010, on la selecció espanyola es va coronar com a guanyadora, i va establir l'inici d'un bonic romanç que duraria 13 anys i que comportaria el naixement dels seus dos fills, Milan i Sasha.

Des de llavors, Shakira va decidir trencar tota relació amb Barcelona i se'n va anar a Miami a viure emportant-se amb ella els seus dos fills. A la cantant colombiana no li va asseure gens bé la relació que el seu marit havia iniciat amb la jove Clara Chía. La rebequeria de Shakira, a causa d'aquests esdeveniments, la van portar a compondre una nova "sessió" de Bizarrap, on la cantant a apuntava amb bala a qui fins aleshores havia estat el seu marit, Gerard Piqué, a part de fer algunes al·lusions a la seva nova parella Clara Chia.

La petició de Clara Chia que Shakira rebutja per complet

Amb l'ànim de calmar les aigües revoltes, Clara Chía va proposar a Shakira una trobada per tal de calmar els ànims i normalitzar les relacions entre els tres protagonistes. Però molt lluny d'acceptar, la prestigiosa cantant colombiana va donar un no rotund que es produís aquesta possibilitat. La intenció era explicar com es van desenvolupar les coses entre ella i Piqué i mantenir una dinàmica saludable que no afectés els petits Milan i Sasha. Però Shakira no vaig sortir dels seus trets i va tornar a rebutjar qualsevol acostament amb Clara Chía i l'entorn més proper de Gerard Piqué.

La retirada de Piqué del Barça

Enmig d'aquest ambient tan convuls, Piqué va anunciar la retirada del futbol professional el 3 de novembre del 2022. El central català posava punt final a una etapa esplendorosa de la seva carrera esportiva, en què va ser capaç de guanyar un total de 30 títols amb el Barça durant les 15 temporades que va estar al club blaugrana.

Als èxits amb el club, caldria afegir-hi la consecució de la Copa Mundial de Sud-àfrica del 2010, així com també l'Eurocopa del 2012 celebrada a Polònia i Ucraïna. Piqué va aconseguir superar la xifra de 100 partits com a internacional, més concretament 102 partits en què va anotar 5 gols.

Havent marcat una de les etapes més glorioses a nivell de club i selecció, Piqué va decidir dedicar-se, exclusivament, a la seva faceta com a empresari esportiu dirigint l'empresa Kosmos, portant la presidència de l'Andorra FC, o associant-se amb l'influencer Ibai Llanos per a la creació de la Kings League i la Queens League. Piqué, geni i figura, qui sap si en un futur s'acaba postulant com a president del Barça, ja que el central català mai no ha negat la més gran quan se li ha preguntat sobre l'assumpte.