Muntatge amb una imatge de Bad Gyal cantant ia la cantonada inferior esquerra, dins d'un cercle, fotograma d'un videoclip d'Anitta

[VÍDEO]: Bad Gyal espectacular en el seu nou tema amb Anitta i Brray

Bad Gyal publica 'Double Team', un nou tema que signa amb Anitta i Brray

Bad Gyal ha publicat aquest divendres 'Double Team', una nova cançó conjunta amb Anitta i Brray. Es tracta d'un tema funk carioca que formarà part del proper àlbum de la cantant brasilera i que arriba només una setmana després de 'Bota Niña', una primera col·laboració entre totes dues.

La catalana es troba actualment immersa a la seva gira '24 Karats tour' - presentada a Barcelona el febrer passat - que ara mateix passa per països com Colòmbia, Costa Rica o Mèxic. Aquest 2024 Bad Gyal ha estrenat el seu primer àlbum d'estudi 'La Joia' (Universal Music Llatí / Interscope) , que fusiona gèneres urbans i música llatina amb estils com el reggaeton, dancehall, afrobeat i el house, i inclou cançons que se n'han convertit en grans èxits.

Anitta, Brray & Bad Gyal - Double Team (Official Music Video)

Bad Gyal i Anitta, dues trajectòries a l'alça

Des dels seus humils començaments, Alba Farelo, més coneguda com a Bad Gyal, va decidir deixar la seva carrera en disseny de moda per enfocar-se plenament en la música. La seva primera gran revelació va ser el 2016 amb el llançament de Pai, una versió en català del tema Work de Rihanna, que ràpidament va capturar l'atenció a YouTube.

L'evolució de Bad Gyal com a artista ha estat meteòrica i diversa. Va destacar inicialment en l'escena alternativa amb senzills autoeditats com "Indapanden", "Leiriss" i "No Pierdo Nada", que van consolidar el seu lloc a la música urbana. Tot i no considerar-se una artista de trap als mitjans, la seva música ha estat una fusió innovadora de reggaetó, dancehall i més. El 2016, va llançar el seu primer mixtape "Slow Wine", que va ser ben rebut per la crítica i va marcar el seu debut en gires internacionals. A partir d'aquí la seva carrera ha anat a més i ja és una estrella de talla internacional.

Pel que fa a Anitta, el nom real de la qual és Larissa de Macedo Machado, és una destacada figura en la música brasilera i mundial, coneguda per la seva versatilitat i capacitat per fusionar gèneres com el pop, funk carioca, reguetón, i música urbana. Nascuda el 30 de març de 1993 a Rio de Janeiro, Brasil, la seva carrera musical va començar a destacar entre 2011 i 2012 amb èxits com "Eu Vou Ficar" i "Meiga e Abusada" , marcant la seva transició de la música funk a un espectre més ampli de gèneres musicals.

Des dels seus inicis al cor de l'església als 8 anys fins a la consagració com una de les figures més prominents de la música brasilera, Anitta ha demostrat un gran talent i dedicació. De la mateixa manera que Bad Gyal, a poc a poc s'ha anat consolidant al panorama internacional i és molt habitual que faci col·laboracions amb altres estrelles.