La majoria coneixem Andreu Juanola pel seu treball com a presentador al conegut espai radiofònic 'La Sotana', on comparteix una tertúlia esportiva carregada d'humor amb quatre col·laboradors carismàtics. Aquests són, Manel Vidal, Joel Díaz i Magi Garcia, i amb Andreu ja fa més de 10 anys que cobreixen l'actualitat esportiva del FC Barcelona, amb un to humorístic únic. Ja fa unes setmanes que han començat la que és la desena temporada del 'podcast' català, i en total ja compten amb més de 350 episodis emesos en diverses plataformes diferents.
Tot i això, 'La Sotana' no és l'únic espai del qual forma part Juanola, qui també presenta un altre programa enfocat al món radiofònic. Es tracta de 'La cullerada', on col·labora amb Time Out Barcelona i comparteix espai amb gent com la periodista i politòloga Andrea Gumes. I és que a part del futbol, l'altra gran passió de Juanola és la gastronomia i tot allò que envolta el món del menjar i els diferents restaurants.
A través del seu Instagram, Andreu ens ha confirmat que la setmana vinent faran un episodi presencial en viu del programa. "Dilluns a les 19:00 gravarem La Cullerada al TimeOut Market. Entrada gratuïta, si el podcast us provoca gana us quedeu a sopar en aquest lloc tan fantàstic".
Fa una setmana, a través del seu compte personal d'Instagram, ens va compartir un resum del que havien estat les vacances d'estiu, però d'una manera curiosa. El gironí ens va compartir diferents fotografies de tot el que havia menjat durant aquestes vacances, des de paelles, fins a pop, passant per marisc i tota mena de pastes italianes. Ara, ha tornat a fer servir el seu espai en xarxes socials per tornar a mostrar el seu amor per la gastronomia.
Ens recomana un lloc únic
A través de les seves stories, Andreu Juanola ens ha recomanat l'Hotel Casa Cacao, del famós i reconegut Celler de Can Roca. Aquest és un hotel boutique a Girona amb 15 habitacions i una meravellosa terrassa amb vistes panoràmiques. Tot i això, el lloc que més destaca de l'hotel és el seu restaurant, el qual forma part dels llorejats germans Roca.
Així doncs, en una fotografia on podem veure l'Andreu menjant el que sembla ser una mena de tapes, diu el següent. "Hola, què tal? Avui he anat a dinar a l'Hotel Casa Cacao. És fàcil recomanar un local dels germans Roca, és com si us recomano veure les millors jugades de Messi. Lloc privilegiat a Girona, menjar excel·lent i servei de pilota d¡or".
I és que el Celler de Can Roca dels germans Roca no és 'moc de gall dindi', ja que ha estat reconegut en diverses ocasions com el millor restaurant del món. També ha entrat al 'top' en diverses ocasions des de la seva fundació el 1986 a la localitat de Girona.