Muntatge amb una imatge de Fran Perea. A la part superior esquerra una imatge amb l'equip de Los Serrano

Amb quin altre actor de 'Los Serrano' no tenia bona relació Fran Perea?

L'actor i cantant malagueny se sincera vint anys després

Sense cap dubte, Los Serranoha estat una de les sèries de televisió més reeixides de la història de la televisió a Espanya . La seva emissió es va mantenir des del 2003 al 2008.

Tot i això, darrere de les càmeres no tot va ser tan meravellós com sembla. De fet, un dels components del repartiment ha compartit una certa incomoditat personal. Es tracta de Fran Perea, Marcos Serrano Moreno a la sèrie. Durant aquest període de temps, Perea va compartir repartiment amb un equip que pràcticament es convertiria en una família, format principalment per Antonio Resines, Belén Rueda, Jesús Bonilla, Antonio Molero, Julia Gutiérrez Caba, Natalia Sánchez i Alejo Sauras, entre d'altres.

Confessions a “La escalera roja”

L'actor i cantant malagueny, que actualment compta amb 45 anys, ha estat convidat al podcast “La escalera roja”. Durant la seva intervenció s'ha sincerat compartint el sou que solia cobrar, que mai no va superar els 12.000 euros per episodi i un total d'uns 60.000 o 70.000 euros per temporada.

Episodio#58 ENTREVISTA A FRAN PEREA EL REENCUENTRO,LO MAL QUE LO PASÓ CON SU SALIDA Y SU FUTURO

Alguna cosa paradoxal en les declaracions de Fran Perea ha estat la confessió de qui es portava malament durant el rodatge de la sèrie. I aquest no és altre que l'actor Alejo Sauras, donant-se doncs una curiosa contradicció ja que a la sèrie eren amics inseparables. Tot i que ho ha citat de forma molt breu, ha deixat anar un “Alejo” quan els dos presentadors li han preguntat amb qui es portava pitjor durant la gestació de Los Serrano .

L'autor de l'àlbum “Uno más uno son 20" (2023) i intèrpret de pel·lícules com El camino de los ingleses , que va dirigir el seu conciutadà Antonio Banderas el 2006, també ha reconegut que la de Los Serrano va ser una etapa molt bonica de la seva vida professional, perquè va tenir l'oportunitat d'entrar per la porta gran al món de la televisió. “Participar en un projecte d'èxit no és habitual i jo, i els que hi vam ser, vam tenir aquesta sort”. Perea ha posat èmfasi en el fet de l'esgotament dels rodatges, el ritme i l'ansietat el van perjudicar i es va decidir a deixar la sèrie.

Ja han passat més de 20 anys des del naixement de Los Serrano i el boom espectacular que va suposar. No obstant això, el seu record es manté inalterable i és d'aquest tipus de produccions que per a tots els que van participar en la seva realització sempre la portaran i mai no deixaran de preguntar-los sobre la seva experiència.