Muntatge amb el youtuber Dalas review a l'esquerra unes mans aplaudint al centre part superior i Vinicius a la part dreta

Un youtuber enfonsa Vinicius amb un discurs contundent

El youtuber critica el paper victimista de Vinicius i li retreu els comportaments

Les actituds de Vinicius a sobre dels terrenys de joc segueixen arrossegant polèmica, i és que tot i que l'extrem brasiler no va jugar en el partit contra l'Athletic Club en lliga perquè estava sancionada, segueixen fent-se ressò a les xarxes socials les seves últimes bronques als camps de futbol.

Vinicius ve arrossegant polèmica partit sí partit també, l'última d'elles la vam tenir a l'amistós entre Espanya i Brasil al Bernabéu on Vinicius va ser el focus principal de diferents aldarulls que va tenir el brasiler mentre estava al verd i també en finalitzar el partit quan ja es trobava a la banqueta de la canarinha .

El youtuber Dalas review titlla Vinicius de victimista i provocador

El jove youtuber Dalas Review, que compta amb 11'1 milions de subscriptors, va llançar un vídeo que va arribar a les 320.000 reproduccions on criticava Vinicius qualificant-lo de victimista i provocador. L'influencer es va centrar en la roda premsa prèvia al partit contra Espanya en què va trencar a plorar i a la qual Dalas Review va afirmar que Vinicius plorava "amb un rellotge d'or de 100.000 dolars al canell" .

Al vídeo del jove streamer titulat "Jo era amic de Vinicius però es va passar de victimista i provocador" va reconèixer que a Vinicius li passa el mateix que a molts altres jugadors que també són insultats però que no reaccionen amb gestos provocatius o despectius que al cas de Vinicius van més enllà de l'afició rival, sinó que també és protagonista de diferents desplantaments a col·legiats o jugadors rivals.

En aquest sentit Review era contundent: "El futbol és un subgènere de subhumans que es dediquen a dir barbaritats de qualsevol tipus. La diferència amb altres futbolistes és que aquests no es dediquen a fer-se la víctima"

Dura crítica als immigrants que hi ha a Espanya

El youtuber no es va estalviar les crítiques als centenars d'immigrants que hi ha a Espanya relacionant-ho amb el paper de víctima que fa Vinicius Junior afirmant que: “Ha iniciat un moviment exagerat arran de fer-se la víctima a Espanya, un país que es dedica a donar-li pagues i ajudes a immigrants africans que arriben sense res al país” .

Dales Review a Youtube des de 2005

Dalas Review és un tenerifenc de 30 anys que el 2005 va crear la seva plataforma a Youtube per agafar tràilers d'altres pel·lícules i posar-los subtítols sense sentit . Daniel José Santomé Lemus, que és el seu nom complet, també ha treballat al món dels videojocs col·laborant en alguns projectes com "Fur Fun"

En el pla, estrictament, personal sempre s'ha mostrat crític amb els moviments d'esquerra, i molts dels seus comentaris han estat qualificats de misògins, homofòbics i racistes . Recentment, va publicar un vídeo on es mostrava pessimista sobre el fet d'aturar el canvi climàtic, fet que va ser criticat per bona part de l'audiència que el va catalogar de ser un negacionista. Més enllà de les diferents opinions de Dalas Review, el seu impacte del vídeo criticant Vinicius s'ha fet viral per tot el món.