Dos homes parlant davant d?un fons amb l?escut del FC Barcelona.

VÍDEO: La clara advertència de Ter Stegen després del desastre del Gamper

El Barça va perdre el darrer partit de pretemporada contra el Mònaco

Després d'una pretemporada il·lusionant a la gira dels Estats Units, el Barça perd de manera contundent l'últim partit abans de començar a LaLiga. El trofeu Joan Gamper és l'habitual amistós que es juga abans de començar la temporada. S'hi presenten tots els jugadors de la plantilla i es veu la clara opinió del públic sobre alguns futbolistes.

Tot i això, el que semblava ser una plàcida tarda de dilluns, el partit es va convertir en una tornada dels fantasmes en el conjunt culer. Després d'una disputada primera part, el marcador anava 0-0 al descans. Tres errors defensius greus condemnaven el Barça a una derrota molt dura (0-3) abans de començar la temporada.

Les paraules del capità

Com és usual, els jugadors i l'entrenador han parlat abans i després del partit. Al principi, el capità acostuma a fer una arenga per començar la temporada. Les paraules van canviar completament quan va acabar l'encontre.

Ter Stegen va sortir a parlar als mitjans de comunicació i, en les paraules a TV3, va ser preguntat pel resultat. El porter va respondre que al partit ha faltat de tot: intensitat, joc, actitud… A més, ha assegurat una cosa que també va comentar l'entrenador, “Dissabte veurem un altre equip”.

El debut de lliga i el canvi de joc de Flick

El Barça debuta aquest cap de setmana contra el València. El combinat blaugrana busca millorar la ratxa que ha començat empatant en les últimes dues lligues. L'equip recuperarà per al partit grans jugadors com Lamine Yamal, Ferrán o, el nouvingut, Dani Olmo.

L'era de Flick comença en menys d'una setmana. Pel que s'ha vist a la pretemporada, l'equip ha canviat de cara respecte al joc que practicava amb Xavi. L'entrenador exigeix als futbolistes una pressió asfixiant al rival durant els 90 minuts de partit.

Encara queda per veure com s'acabarà el mercat

Tot i la més que possible no incorporació de Nico Williams, l'equip culer està molt actiu al mercat de fitxatges. Ara, centrat en l'operació sortida, busca vendre jugadors com Lenglet, Julián Araujo o Mika Faye. La tasca de Deco i Laporta serà crucial per aconseguir-ho.

Flick i Thiago
Hansi Flick i Thiago en un entrenament | F.C. Barcelona

En uns dies veurem com acaba el mercat i com comença la lliga. Sens dubte, la propera campanya serà apassionant i veurem un Barça amb una cara completament diferent de la temporada passada. Fins al 30 d'agost poden entrar i sortir jugadors, per tant, els primers partits de lliga seran clau per a molts.