Escut UDLP

La UD Las Palmas prepara 2 reforços de luxe

Els grancanaris es preparen fort de cara a la nova temporada

Hi ha molt de soroll als despatxos de la Unió Esportiva Las Palmas, l'equip grancanari es mou amb celeritat al mercat de fitxatges. Són diversos els objectius que mantenen a la direcció esportiva que comanda Luis Helguera. El fitxatge d'un centrecampista és una de les prioritats dels presidits per Miguel Ángel Ramírez.

Fa uns dies, el presentador de Temps de Joc, el periodista Paco González, va comentar a la COPE que Pablo Barrios podria anar-se cedit a l'equip que entrena Luis Miguel Carrión. Una informació que fonts properes a l'Atlètic de Madrid han desmentit, però que a Gran Canària confirmen i mantenen.

Barrios amb opcions d'anar a Las Palmas

El digital Canarias 7 explica que Pablo Barrios vol tenir més minuts i que entén que una cessió és beneficiosa per al creixement. El madrileny els ho farà entendre a Diego Pablo Simeone durant la pretemporada i espera que el club el deixi sortir. Per Simeone, Barrios és un jugador important i només esperen que faci un pas endavant.

Pablo Barrios
Barris s'ha consagrat aquest any amb l'Atleti | Atlético de Madrid

Els canaris volen aprofitar l'enorme competència que té Barrios a l'Atlètic i plantegen una cessió sense opció de compra. Únicament beneficiosa per a tots dos: per a Las Palmas, que guanyaria un gran jugador en aquesta posició, i per a l'Atlètic, perquè creixeria molt més amb minuts que sense.

La direcció esportiva matalassera pensa en Mikel Merino i en Pierre Hojbjerg, jugadors que tanquen la porta de l'onze a Barrios. El madrileny ha de créixer i, davant d'aquesta tessitura, la seva idea és no ser un suplent habitual. L'agència del jugador, Stellar, està en aquests moments tractant la rescissió de contracte de Saúl Ñíguez.

L'any de la seva consagració com a atlètic

Aquesta temporada, Pablo Barrios va disputar 35 partits amb els matalassers, sent l'any que més ha jugat des que pertany al primer equip. Amb la lesió de Koke a la primera jornada de Lliga davant el Granada, va començar a tenir protagonisme. Ha anotat 1 gol i ha donat dues assistències, demostrant que Koke té substitut.

Si arriba a la UD Las Palmas, podria formar un centre del camp amb Alberto Moleiro i Kirian Rodríguez. Luis Carrión juga amb un 4-2-3-1, un sistema que podria beneficiar aquests tres jocs.

L'arribada de Barrios no descartaria Sergio Ruiz

Sergio Ruiz, del Granada, és l'altre nom que manegen els canaris per medul·lar, el d'Astillero té contracte amb els andalusos fins al 2026. El seu valor de mercat és de 7 milions d'euros, i Luis Helguera planteja la seva arribada. El coneixen bé; va ser jugador de Las Palmas, on ja va disputar 43 partits.

Sergio és molt polivalent, cosa que més agrada a la direcció esportiva groga. La seva posició natural és migcentre. Pot jugar com a pivot i fins i tot com a lateral si és necessari, El seu creixement li fa ser un jugador interessant a qui estar atents.