Sergi Cardona en una roda de premsa

La UD Las Palmas esclata contra l'Atlètic de Madrid per Sergi Cardona

S'acosten problemes entre els pio-pio i els matalassers a causa del moviment que han fet els madrilenys amb Sergi Cardona

Sergi Cardona s'està guanyant l'antipatia de la UD Las Palmas, tant de la directiva com de l'afició. I és que el jugador ja hauria iniciat negociacions amb l'Atlètic de Madrid a l'esquena del conjunt canari. És clar que això no agrada al club, que esperava que el seu encara jugador comenci aquest acostament a partir del gener, en tot cas, que és quan es pot començar a negociar segons la normativa vigent. Tot i això, els plans de Cardona van en un altre sentit.

La notícia ja era d'esperar, considerant que Cardona encara no ha renovat amb Las Palmas i tampoc no li interessa fer-ho. Ha deixat la seva paraula com a garantia que se n'anirà a l'Atlètic de Madrid, a més d'haver signat amb un nou representant, l'exmatalasser Álvaro Domínguez. Aquesta acció estratègica serveix perquè les seves possibilitats d'arribar al conjunt madrileny siguin encara més segures i ho faci sense haver de deixar un euro a la UD Las Palmas.

La UD Las Palmas estudia demandar l'Atlètic de Madrid

En aquest sentit, els rumors assenyalen que Sergi Cardona ja ho té gairebé tot llest per anar-se'n a jugar a l'Atlètic de Madrid. Tot i això, la UD Las Palmas va més enllà i avalua la possibilitat de denunciar els del Civitas Metropolitano. Això es faria perquè el conjunt dirigit pel Cholo Simeone va negociar amb un jugador que encara té contracte. Com es recorda, Cardona manté un acord amb els pio-pio fins al juny del 2024, per la qual cosa tècnicament qualsevol interès provinent d'altres clubs hauria de passar per l'oficina de Las Palmas.

Ara no se sap si el club canari prendrà alguna mesura disciplinària contra el jugador. Se sap que molts clubs opten per enviar futbolistes a la banqueta per aquestes accions, però Cardona té la particularitat de ser determinant per al conjunt canari. En aquest sentit, queda esperar i veure quines accions prendran des de la UD Las Palmas.

Com podria ser Sergi Cardona adaptar-se al joc de l'Atlètic de Madrid?

L'adaptació de Cardona a l'estil de joc de l'Atlètic de Madrid podria ser clau per al seu èxit. L'Atlètic, sota Simeone, és conegut per la seva solidesa defensiva, cosa que significa que Cardona hauria d'adaptar-se a un estil de joc que prioritza la defensa organitzada i eficient. A més, l'equip de Simeone sol llançar contraatacs ràpids, una tàctica que es podria beneficiar de les habilitats de Cardona com a lateral esquerre. El Cholo, conegut per la seva atenció al detall, segurament avaluarà Cardona minuciosament per determinar si encaixa al seu esquema tàctic i pot contribuir a l'enfocament defensiu de l'equip. La capacitat de Cardona per adaptar-se a aquest estil de joc i contribuir tant en defensa com en atac serà fonamental per al seu èxit a l'Atlètic de Madrid.

¿SERGI CARDONA al ATLETI? Analizamos al LATERAL de LAS PALMAS