Muntatge amb una imatge de Vinicius Junior, un cercle amb la celebració d'un gol de Fermín López a dalt a l'esquerra i una emoticona d'un polze cap avall a la dreta

El tweet de Vinicius rient de Fermín que indigna els culers

El brasiler es mofa de Fermín López en un altre tweet polèmic

Vinicius mai no pot passar desapercebut, ni dins ni fora dels terrenys de joc. El brasiler ferm una nit més aviat discreta al Clàssic contra el FC Barcelona disputat al Santiago Bernabéu. El brasiler va veure com a la majoria de les porfies per la banda dreta de l'atac blanc li guanyava els duels el blaugrana Jules Koundé.

Amb un Vinicius neutralitzat pel lateral francès, Rodrygo va haver de portar bona part de l'atac del Reial Madrid que veia com una altra de les amenaces, Jude Bellingham, era clarament desactivat pel dispositiu defensiu que van liderar Araujo i Pau Cubarsí.

Vinicius riu de Fermín López per la celebració del seu gol

Vinicius que va protagonitzar un pic amb Jules Koundé durant el partit, on l'extrem brasiler el va recriminar amb males maneres que es tirés després d'una falta patida per Vinicius, va acabar incomprensiblement amb targeta per a Koundé i sense amonestació per a Vinicius que va ser qui va iniciar el pic. Vinicius va tornar a mostrar la cara més antiesportiva i que Soto Grado no va saber frenar-la amonestant el futbolista del Reial Madrid, però sí en canvi per al blaugrana.

Però la pitjor cara de Vinicius es va mostrar una vegada finalitzat el duel quan a la xarxa social X va pujar una foto de Fermín López quan va celebrar el segon gol del Barça emulant el mateix tipus de celebració que fa Bellingham quan en marca els gols. Vinicius va posar una emoticona rient d'una publicació en què es mofaven de la celebració de Fermín al costat de la de Bellingham del tercer i últim gol, en què deia ''Ell creia que era Jude Bellingham'', i que Vinicius va aprofitar per respondre amb un missatge antiesportiu i que bona part dels aficionats culers es van indignar.

Tweet polèmic contra el Cadis

Però Vincius ja té precedents en les provocacions a través de les xarxes socials contra equips de la Lliga EA Sports. Més en concret, en el partit que Cadis i Reial Madrid van disputar la temporada passada al Nuevo Mirandilla, on els jugadors del Reial Madrid es van queixar de la duresa d'alguns futbolistes andalusos com va ser el cas de Fali.

Després de la trobada Vinicius va polemitzar amb una publicació a la xarxa social X en què ironitzava amb el missatge següent: ''Gràcies a Déu un partit més sense lesió. Ens veiem aviat Madridista” . En acabar el mateix partit el futbolista del Cadis, Fali, va denunciar que Vinicius els va dir que eren un equip de Segona. Un altre desvergonyiment més del brasiler que tant dins com fora del camp són i han estat una constant des que va arribar al Reial Madrid.